Tizenhatszor ment el randizni, egyetlen célja volt: ingyen kajálni

Tizenhatszor ment el randizni, egyetlen célja volt: ingyen kajálni

Az RTL újságírója szúrta ki az interneten azt a közösségi média figyelmét megragadó és megosztó sztorit, amelynek főszereplője egy egyetemista hallgatónő, McCall Brock, aki a TikTok-on osztotta meg történetét az elmúlt időszakban sűrűn bonyolított randevúiról.  A sorozatrandizó egyetemista lány bevallása szerint rövid időn belül 16 különböző férfival ment el randizni és semmi mást nem tartott szem előtt, mint az ingyen ebéd-vacsora lehetőségét. A fiatal lány elmondta, egyetemistaként nehezen tudja eltartani magát és úgy látja, a férfiak kihasználása a legegyszerűbb módja annak, hogy spóroljon.

A közösségi médiában őt ért kritikákkal kapcsoltban úgy érvelt, hogy ő semmiről sem tehet, mert “sose kérte” (kapcsolódó, egyszerre szórakoztató és mélyenszántó zenei klipp erre a linkre kattintva), tehát nem is ő vadászott szándékosan a balekokra, hanem csak azok hívták el őt randira. Amikor ez nem hatotta meg kritikusait, akkor már csak annyit fűzött hozzá, hogy még azok is kihasználják a férfiakban rejlő lehetőségeket, akiknek van pénze, hát akkor ő miért ne tehetné.

Hírdetés

Az egyre inkább kibontakozó női élősködést látva, csak annyit lehet ajánlani  férfiaknak, hogy ne legyenek balekok; senkit ne hívjanak meg drága randevúkra, ebédekre, vacsorákra, fesztiválra, színházba, moziba, divat aukcióra, netalán könyvvásárra, ha nincs valódi (szexuális) kapcsolatuk az adott nővel. Ne szégyenítsék meg magukat a férfiak, ne legyenek  könnyen csőbe húzható balekok, aki annyira hülyék, hogy a nők immár külön iparággá alakíthatják a szűzkurválkodást, a szexmentes kurválkodást.

Forrás: Az RTL.hu azonos című cikke


Forrás:ferfihang.hu
Tovább a cikkre »