Teodosie érsek: „Senki sem vállal felelõsséget a vakcináért. Aki beteg volt és beoltották, meghalt”

Teodosie érsek: „Senki sem vállal felelõsséget a vakcináért.  Aki beteg volt és beoltották, meghalt”

Teodosei konstancai (tomisi) érsek a helyi rádió meghívottjaként ismét hajmeresztő dolgokat mondott a járványról és a vakcináról. Azt állította, hogy azok, akiket betegen oltanak be, meghalnak. Az embereket azonban oltás előtt nem tesztelik.

Kifejtette azt is, hogy az orvostudomány tulajdonképpen már nem is nevezhető tudománynak, mert logikátlanná vált.

A főpópa azt javasolta, hogy „legyünk körültekintők”. Teodosie legújabb kijelentéseire egyelőre nem reagált egyetlen állami hatóság sem.

Hírdetés

„A vakcina kísérleti jellegű, nem vállal érte senki felelősséget. Hogyan tehetünk valamit tudatlanul? Még az orvos sem tudja megmondani, hogy mennyire hasznos az oltás, ha egyszer a gyártók nem vállalnak felelősséget, akkor aláírod te, vakon. De ki vakít el minket? A Sátán vakít el minket. – szögezte le Teodosie.

Mindenesetre ez nem az Antikrisztus pecsétje, mert az Antikrisztus még nem jött el. Azt mondják, hogy a ló vagy az öszvér nem tud járni anélkül, hogy a kantárral és a kantárszárral irányítanák őket. Ugyanígy küldték az embereket, mint egy nyájat, hogy beoltsák őket. Anélkül, hogy megvizsgálták volna őket.

Ha betegek és beoltják őket, meghalnak. Szemtanúktól tudom: a konstancai településeken kezelt emberek nem haltak meg, csak azok haltak meg, akiket beoltottak. Miért haltak meg azok, akiket beoltottak, és miért nem haltak meg azok, akiket nem oltottak be? Mert úgy mentek, mint a ló és az öszvér. Körültekintőbbnek kell lennünk”. (stiritvr.ro, B1 TV, hírszerk.)

Fotó: Teodosie tomisi érsek. Forrás: az érsekség Facebook oldala


Forrás:itthon.transindex.ro
Tovább a cikkre »