Tanácskoztak az Egri Főegyházmegye karitászcsoporjainak vezetői

Tanácskoztak az Egri Főegyházmegye karitászcsoporjainak vezetői

Az Egri Főegyházmegyében a plébániai karitászcsoportok vezetőinek tartottak találkozót november 25-én az Egri Érseki Palota Turisztikai Látogatóközpontban – adta hírül Facebook-oldalán Árvai Ferenc, a Főegyházmegyei Karitász Központ igazgatója. Úgy fogalmaz: köszönettel tartoznak, hogy ilyen szép történelmi helyszínen gyűlhettek össze.

Visszatekintettek a mögöttük álló őszi programokra, kiértékelték azokat és Árvai Ferenc köszönetet mondott a sok lelkes munkáért. Megtervezték a Tárjátok ki a szíveteket elnevezéssel zajló adventi karitatív eseményeket, programokat az egyházmegyében, majd a csoportélettel és munkával kapcsolatos kérdéseket tárgyalták meg.

Karácsony előtt 14 millió forint értékben juttatnak el a karitászcsoportjaik élelmiszeradományokat a nehéz helyzetben élő családokhoz.

Hírdetés

„Hálásan köszönöm a csoportvezetők és karitászönkéntesek lelkesedését és munkáját. Szép adventi lelki készületet és buzgó szolgálatot kívánok mindenkinek a Karitász zászlaja alatt!” – zárta beszédét a főegyházmegyei Karitász igazgatója.

Forrás és fotó: Egri Főegyházmegye

Magyar Kurír


Forrás:magyarkurir.hu
Tovább a cikkre »