Tagfelvételt hirdet a lévai Garam Menti Néptáncegyüttes

Tagfelvételt hirdet a lévai Garam Menti Néptáncegyüttes

2024 áprilisában a lévai Garam Menti Néptáncegyüttes egy közleményben hirdetett tagfelvételt.

A Garam Menti Néptáncegyüttes szenior csoportja új koreográfia tanulásába kezdett. Ha van kedvetek egy jó hangulatú csoport tagjának lenni, és emellett néptáncolni, csatlakozzatok hozzánk. Sok szeretettel várunk főleg férfiakat 30 éves kortól, de a hölgyek előtt is nyitva áll az ajtó. Ha megfogott ez az üzenet, jelentkezz Halász Gyulánál a következő telefonszámon: +421907798629”

Hírdetés

– olvasható a közleményben.

A Garam Menti Néptáncegyüttes 2022 októberében a lévai Junior Kultúrközpont mozitermében egy jubileumi folklórest keretei között ünnepelte fennállásának hetvenedik évfordulóját. Amint azt a Csemadok Lévai Alapszervezetének elnöke, Török Alfréd megfogalmazta, a Garam Menti Néptáncegyüttes a Felvidék egyik legrégebbi, s lényegében folyamatosan működő néptánccsoportja:

A néptánccsoport életében voltak jobb és rosszabb időszakok, de azért a sikereket igazoló számtalan elismerés, oklevél bizonyítja, hogy a tenni akarás, a kultúránk, a népzene és néptánc szeretete, a közösség megbecsülése eredményes munkával, sok-sok elismerést von maga után. Rengeteg munka és áldozat van egy-egy műsor létrehozásában. Mindezt természetesen csak a rendszeres gyakorlással lehet elérni, egymásra figyelve a próbákon, melynek családias hangulatban, egymást tolerálva kell zajlania.”


Forrás:ma7.sk
Tovább a cikkre »