Szombaton ismét az örömfutásé a főszerep – ezúttal Csilizradványon

Szombaton ismét az örömfutásé a főszerep – ezúttal Csilizradványon

Szeptember 21-én a Csiliz Menti Népfőiskola és Csilizradvány község szervezésében kerül sor az I. Csiliz Menti Lángfutás harmadik örömfutására.

Medve és Csicsó után Csilizradványra is megérkezik a láng, szombaton remélhetőleg kellemes őszi időjárás mellett vághatnak neki a futók a három kijelölt táv egyikének. Az érdeklődők a Nagy-tó kör (1,5 km), a Kisradvány kör (3 km) és a Balonyi kör (6 km) közül választhatnak.

Ahogy mindig, most is lehetőség van a futók babakocsis, kerékpáros, gyalogos, rolleres kíséretére.

A lángfutás egyfajta örömfutás, amelynek célja a közösen eltöltött idő, az egészséges életmód propagálása, a közös szórakozás és mozgás.

Ebből adódóan a lángfutás során a szervezők időt nem mérnek, eredményt nem hirdetnek, helyezetteket nem díjaznak. Viszont minden befutó egyedi érmet kap.

A lángfutás egyes állomásain kapott érmekből év végén egy lángcsóva forma rakható össze. A csilizradványi lángfutáson a szervezők nem határoztak meg nevezési díjat, helyette becsületkassza várja az indulókat, így a nevezési díjat mindenki egyénileg határozza meg.

Hírdetés

A rendezvény különlegessége, hogy a futás ideje alatt a Szlovák Vöröskereszt csilizradványi és szapi szervezete, valamint az Union egészségbiztosító csapata ingyenes méréseket végez

(hemoglobin, húgysav, koleszterin, vércukorszint), valamint általános egészségügyi, újraélesztési bemutatót és tanácsadást tart.

A verseny időpontja: 2024. szeptember 21., szombat, 10:00-kor rajtol a Nagy-tó kör, 10:15-kor a többi táv. Helyszín: a csilizradványi sportpálya melletti tér.

Nevezés: a versenyre online és a helyszínen is lehet nevezni, a rajtszámokat 9:50-ig lehet átvenni. Nevezési díj: becsületkassza; A nevezési díj kizárólag a szervezési költségeket tartalmazza.

A futókat frissítővel és finom gulyással vagy virslivel várják a szervezők a verseny végén. További információ ITT.

(Sajtóközlemény)


Forrás:felvidek.ma
Tovább a cikkre »