Szoboszlai megsérült, nem játszik a lengyelek ellen

Sérülés miatt nem tud pályára lépni a ma esti, Lengyelország elleni világbajnoki selejtezőn Szoboszlai Dominik, a magyar labdarúgó-válogatott középpályása.

A rossz hírről a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) számolt be Twitter-oldalán. Közölték, hogy Szoboszlai a vasárnapi edzés után fájdalmat érzett a combizmában, állapota sajnos mára sem javult. A 21 éves középpályás így visszatér klubjához, az RB Leipzighez, hogy további kezelését minél hamarabb megkezdhessék.

Hírdetés

Szoboszlai idén hat mérkőzésen lépett pályára a válogatottban, ezeken két gólt szerzett, mindkét találatát éppen a legutóbbi selejtezőn, a San Marino ellen 4-0-ra megnyert meccsen érte el. Az esti varsói találkozónak egyébként valódi tétje nincs, a házigazda lengyelek a meccs eredményétől függetlenül második, pótselejtezőt érő helyen végeznek, a magyar csapat maximum a harmadik helyért hajthat, de csak akkor lehet esélyük megelőzni a most harmadik albánokat, ha azok nem győznek Andorra ellen, Marco Rossi tanítványai pedig megverik a lengyeleket.


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »