Szépkorúak karácsonya Kovásznán

Szépkorúak karácsonya Kovásznán

A kovásznai Művelődési Központ zsúfolásig megtelt előadótermében az RMDSZ nőszervezete hétvégén megtartotta az immár hagyománnyá vált Szépkorúak karácsonyát.

A nagy számban megjelent szépkorúakat és az őket ünneplő fiatalokat Bodó Enikő, a nőszövetség elnöke, Gyerő József polgármester, illetve a magyar történelmi egyházak lelkészei, Balogh Zoltán református esperes és Mátyás Károly plébános köszöntötte.

Hírdetés

A másfél órás műsorban felléptek a kovásznai Tanulók Klubja táncosai Maksa Melinda vezetésével, karácsonyt idéző dalokat adtak elő Thiesz Katalin tanítónő, illetve Gyerő Katalin zenetanárnő tanítványai, Müller Diána pedig zongorajátékával alkalomhoz illő dalokkal ajándékozta meg a közönséget. A Kőrösi Csoma Sándor Diákszínpad Molnár János rendezésében bemutatta Szent karácsony című zenés-verses összeállítását, majd a Boldog Apor Vilmos Gyermekvédelmi Központ SICTON zenekarának rövid karácsonyi koncertje zárta a műsort, melynek végén a kovásznai RMDSZ nőszövetsége minden szépkorút angyalfiával lepett meg.


Forrás:3szek.ro
Tovább a cikkre »