Szentkirályi Alexandra: megint hazudott a főpolgármester

Karácsony Gergely megint hazudik, magyarázkodik, mindezt szemrebbenés nélkül – közölte az „autókitiltási botrány” kapcsán a Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltje a Facebookon pénteken megosztott videójában, bizonyítékul bejátszva a főpolgármester „klímaügynökének” szavait.

Hírdetés

Szentkirályi Alexandra felidézte, hogy Karácsony Gergely a tíz évnél idősebb autók kitiltásáról leszögezte: „sem én, sem egyetlen egy kollégám nem mondott ehhez hasonlót”.
   
A főpolgármester „frissen kinevezett klímaügynöke” szerint azonban máshogy áll a dolog – mutatott rá Szentkirályi Alexandra. A felvételen hallható, hogy a klímaügynökséget vezető Ámon Ada arról beszél: „kijelölünk zéró emissziós zónákat vagy alacsony kibocsátási zónákat. Dolgozunk egyébként ilyesmin is a BKK-val.”
   
Tehát Karácsony Gergelyék ezeket tervezik, ezen dolgoznak, a főpolgármester „hazudott újra, sőt reggel, éjjel meg este is hazudnak, sőt, még tudják is fokozni” – fogalmazott a Fidesz-KDNP jelöltje.
   
A következő bejátszásban Ámon Ada elmondja: „ezt a kérdést, ezt úgy fogjuk kezelni, hogyha folyamatosan autós közlekedésnek a terepét, a területét szűkítjük, illetve drágítjuk”.
   
Szentkirályi Alexandra szerint „Karácsonyék lebuktak, fény derült rá, min dolgoznak titokban a Városházán, mik a céljaik, hogyan tennék tönkre a budapestiek életét”.
   
Karácsony Gergely „jobban tenné, ha hazudozás helyett vállalná a felelősséget, persze ő az utolsó akitől erre számítani lehet” – hangoztatta a kormánypárti jelölt. Hozzáfűzte: „elég az őrületből, váltsuk le Karácsonyékat!


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »