Súlyosbította a járványhelyzetet a migráció

Hazugságnak nevezte Ylva Johansson belügyi biztos fejtegetését arról, hogy a migráció segítik a járványkezelést Horváth József, az Alapjogokért Központ biztonságpolitikai tanácsadója a Faktumban.

Rámutatott, Nyugat-Európában köztudott, hogy az oltatlanok közt kimagasló arányban vannak a bevándorlók – még a másod- vagy harmadgenerációsok is –, akik elutasítják az oltás felvételét, ezenkívül pedig a 2015 óta illegálisan érkezettek legfeljebb tíz-tizenöt százaléka dolgozik. Horváth József beszélt arról is, hogy Johansson hazájában, Svédországban egyre nagyobb gondot jelentenek a bandaháborúk, lövöldözések és robbantások. Figyelmeztetett, a svéd jóléti állam a végét járja, a tartalékjaik kimerülnek.

Hírdetés

Az adásban szóba került, hogy Márki-Zay Péter baloldali miniszterelnök-jelölt a bevándorláspárti politika mellett tett hitet, többek közt azt állítja, hogy Soros György hálózatának nincs köze a tömeges illegális bevándorláshoz. Horváth cáfolta a letelepedésikötvény-program biztonságosságát firtató vádakat is.


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »