Saját fiával végzett "szexuális tevékenységeket" egy szigetszentmiklósi LMBTQP+-ember

A megyei főügyészség sajtószóvivője, dr. Pirger Csaba közlése szerint az 1973-ban született szigetszentmiklósi férfi 2003-tól élt párkapcsolatban öt éven át, ebből 2006-ban született meg a fia.

A szülők élettársi közössége 2008-ban felbomlott, a gyerek az anyjával maradt, az apa eleinte évente csak pár alkalommal látogatta meg fiát. A kapcsolatot gyermekével 2016-tól fűzte szorosabbra, a gyermek rendszeresen ellátogatott apjához Budapestre. Egy ilyen alkalommal – 2016-17-ben az apa pár üveg sör elfogyasztása után szexuális kapcsolatot kezdeményezett a fiával, ami aztán rendszeressé vált. A gyerek ezek során kellemetlenül érezte magát, életkoránál fogva a vele történteket még nem értette meg, az apja pedig megkérte, hogy senkinek ne beszéljen ezekről az eseményekről.

A szexuális abúzus azután is folytatódott, hogy a gyermek az édesanyjával Balatongyörökre költözött, ahol a férfi az iskolai szünetek alkalmával egy-egy hétre meglátogatta őket. Ilyenkor a györöki lakóházban is folytatta fiával a “szexuális tevékenységeket”.

Hírdetés

A gyermek szégyenében a vele történteket nem mondta el senkinek, édesanyja előtt is titkolta, aki az apánál szigorúbb volt vele, és számítógépes időtöltését korlátozni próbálta, míg az apa e téren engedékeny volt, így a gyermek eltűrte a szexuális abúzust.

Ez pedig 2020 nyarától 2021 áprilisáig már oly rendszeressé vált, hogy budapesti és balatongyöröki találkozásaik alkalmával az apa folytatta a szexuális viszonyt – az együtt töltött heteken szinte napi rendszerességgel. A gyermek a vele történtekről csak 2021 júliusában számolt be az édesanyjának.

A Zala Megyei Főügyészség folytatólagosan elkövetett szexuális erőszak, folytatólagosan elkövetett szexuális visszaélés és folytatólagosan elkövetett vérfertőzés bűntette miatt emelt vádat az apa ellen, írja a Zaol.hu.


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »