Retteg a kormány: hőbörgő fideszes aktivistákat küldtek Jakab Péterre és Rig Lajosra Tapolcán

Retteg a kormány: hőbörgő fideszes aktivistákat küldtek Jakab Péterre és Rig Lajosra Tapolcán

A Jobbik miniszterelnök-jelöltje annak ellenére is folytatja országjárását, hogy van, ahol láthatóan a sarki kocsmából érkeznek az ellene bértüntetők, vagy valaki úgy gondolja, több tonnás munkagéppel kell életveszélyesen fenyegetnie őt. Pénteken a jobbikos politikus Tapolca főterén tartott utcai fórumot a civilben mentőápolóként ismert jobbikos parlamenti képviselővel, Rig Lajossal, aki Veszprém megye 3-as számú választókerületében indul az előválasztáson, és a Fidesz most is készült rá.

A rendezvényre – talán méltatlannak tűnő módon – de a nagyobbik kormánypárt is feltüzelte magát, ugyanis helyszíni információink szerint a Fidesz irodájából özönlött ki több tucat tüntető, köztük egy bohócjelmezbe öltött személlyel. A hangoskodó tüntetők között volt aki csak simán kellemetlen állapotban volt, illetve akadt olyan is, aki gyermekeit sem kímélte a szerepléstől.

A készültségre az is utal, hogy a tüntetők egy részének előre legyártott, Jakab-ellenes transzparenseik is voltak. A politikai vonalat pedig tovább erősíti, hogy még súlyosan botrányterhelt, az érettségi-botrányban érintett sümegi fideszes polgármester, Végh László is kint volt:

Hírdetés

Végh László sümegi fideszes polgármester
Béli Balázs/Alfahír

Noha jól látható, hogy civil, lakossági felháborodásról vagy tiltakozásról szó sincs, a rendőrség nagy erőkkel biztosította a helyszínt, így a rendezvény atrocitás nélkül ért véget.


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »