Rasszizmussal vádolják Joe Biden fiát, de a liberális média hallgat

Feketék és konzervatívok egymás után ítélik el az amerikai elnök külföldön korrupciógyanús botrányokba keveredett fiát, Hunter Bident rasszizmus vádjával, ám a baloldali-liberális orgánumok ingerküszöbét – szemlézte a The Daily Mailt az Origo.hu.

Joe Biden amerikai elnök fia 2018 decemberében az ügyvédjének egy megbízás miatt fizetendő összegről érdeklődött, amikor sms-ben két alkalommal is „leniggázta” az amúgy fehér George Mesirest – írta az Origo.

A niga, vagy nigger még közvetlen,informális használata is kifejezette sértő amikor nem feketék használják egymás között.

Hírdetés

A fekete republikánusok részéről a Demokrata Párt liberális elitjének a kettős mércéjére leginkább Kimberly Klacik, a marylandi Baltimore volt kongresszusi képviselőjelöltje világított rá. A fekete női politikus kiemelte, hogymiközben a liberálisok már az amerikai nemzeti lobogót is rasszista szimbólumnak nevezik, Hunter Biden N betűs szóhasználatáról azt állítják, hogy az nem rasszizmus. Klacik értékelése alapján „a butaság már nem ismer határokat”.

Egy 2019 januárjában szintén az ügyvédjének írt SMS alapján ismét „leniggázta” őt, majd obszcén módon a nemi szervéről kezdett el írni.
.
Hunter Biden rasszista botránya kapcsán a Demokrata Párt politikusai hallgatnak, a hozzájuk kötődő baloldali sajtóorgánumok egy része is, míg más balos források szerint az elnök fiának a niggázása nem tekinthető rasszizmusnak.

Megszólalt a volt amerikai elnök fia, ifj. Donald Trump: „Képzeljék el, ha egy Trump fiú az N betűs szót használja.

Megyn Kelly, a Fox News egykori sztár műsorvezetője Twitter-oldalán emlékeztetett rá, hogy Joe Biden mielőtt „rasszista országnak” nevezi Amerikát, talán saját maga körül kellene körülnéznie.


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »