Puzsér Róbert nagyon keményen beszólt Gyurcsánynak

Puzsér Róbert nagyon keményen beszólt Gyurcsánynak

Magára gyújtotta a balliberális törzsek szálláshelyét, csak romok maradtak

Két évtized arra, hogy a két oldal megbékéljen vagy konszenzust találjon, akár annak a konszenzusát, hogy négyévente váltják egymást a hatalmon – mondta Puzsér Róbert a SpiritFM Önkényes mérvadó című műsorában Csízi Ágnes azon felvetésére reagálva, hogy nehéz elképzelni azt, hogy ha egy háztartáson belül élnek két ellentétes politikai oldal szimpatizánsai, azok vita nélkül tudnak élni. – Ma már gyakorlatilag a mindenre ugrás és a teljes gyűlölködés és acsarkodás szintjére jutott el mind a két oldal – tette hozzá Csízi Ágnes.

Puzsér Róbert szerint ezt elsőként Gyurcsány mondta fel, amikor 2006-ban elcsalta a választást, eltitkolta a költségvetés adatait meg az államháztartási hiányszámokat.  

Még az Európai Uniónak is hazudott, a társadalomnak hazudott, így választottak a magyarok 2006-ban

– mutatott rá a publicista. Szerinte ennek a következménye lett az, hogy a magyarok azt mondták: az inga olyan mértékben leng majd át a túloldalra, hogy azt már meg is fogja tartani Orbán Viktor azon az oldalon. 

 

Hírdetés

– Most pedig már hiába kap a fejéhez a liberális értelmiség, hogy át kellett volna adni a hatalmat, de nem lehetett, mert kellett a minden, kellett az egész ország – mondta. 

Puzsér Róbert szerint attól nincsen ellenzék, Gyurcsány magára gyújtotta a balliberális törzsek szálláshelyét, ezért ott csak romok vannak. 

Mint arról lapunk korábban már beszámolt, a Demokratikus Koalíció elnöke a hétfői parlamenti felszólalásában azt ismételgette, hogy az országnak Dobrev-kormányra van szüksége.

– Az ellenzéki oldalon ekkora politikai túlkínálatra még soha nem volt példa, amellyel a komolytalanságát és a kormányzóképesség hiányát mutatja a baloldal – mondta korábban lapunknak Nagy Ervin, a XXI. Század Intézet elemzője. Egyedül Gyurcsány Ferencnek van válasza: uralni a baloldalt, és letolni mindenkit a pályáról – mutatott rá a szakértő. 

Borítókép: Puzsér Róbert (Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd)

www.magyarnemzet.hu

 


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »