Próbáld ki a növényi tej készítést a Tudatos Vásárlókkal és Vászonzsákoslánnyal!

Próbáld ki a növényi tej készítést a Tudatos Vásárlókkal és Vászonzsákoslánnyal!

Vannak, akik egészségügyi okokból, mások az állatok jóléte és a bolygó jövője miatt váltanak, de egyre többen fogyasztják a tejhelyettesítő növényi italokat. A kereslet növekedését a kínálat is lekövette, a boltok polcain számtalan márka  szója-, mandula-, rizs- és zabteje közül válogathatunk. Ezekben a termékekben azonban többnyire két dolog közös: a rengeteg csomagolási hulladék és a felesleges összetevők. Mindkettőt kiküszöbölheted, ha otthon készíted a növényi tejet! Nem tudod hogy kell? Akkor gyere el következő ingyenes élő online workshopunkra, ahol minden trükköt elleshetsz Vászonzsákoslánytól!

Növényi tejet készíteni nem ördöngösség. Bár elsőre bonyolultnak tűnhet, ha rendelkezel a szükséges eszközzel és ismeretekkel, könnyen előállíthatod magadnak otthon a szükséges mennyiséget. Ráadásul így nemcsak, hogy nem növeled tovább a Tetra Pack halmokat a szelektív gyűjtőben, de pontosan tudni fogod, hogy milyen alapanyagokból készült a növényi tejed.

Kitől sajátíthatod el a növényi ital készítésének fortélyait?

Az ingyenes élő online workshopon Antal Évi, azaz Vászonzsákoslány mutatja majd be, hogy ő miként készíti a mandula- és szójatejet.

Mikor?

2023.06.05., 18:00

Hol?

Hírdetés

Élő online Zoom. A linket a regisztrációd után küldjük.

Mire lesz szükséged?Eszközökvegital gép (opcionális)1 literes üvegszűrőtölcsérturmixgépszűrőzsákAlapanyagok

Mandulatej

150 g mandulaJuharszirupfahéjcsipet sóvíz

Szójatej: 

kb 20 gramm (2 evőkanál) szójabab (száraz)1 tasak vaníliás cukor1 csipet só1 evőkanál napraforgó olajvízRegisztrálj most!Infó a workshopról

A workshopról felvétel készül, ami utólag költségtérítés ellenében nézhető majd vissza.

Hamarosan rizsital teszttel jövünk!

Már a laborban vannak azok a rizsitalok, amelyeket legújabb tesztünkben vizsgálunk növényvédőszer maradványokra, nehézfémekre, hozzáadott cukorra és vitaminokra, ásványi anyagokra. A friss tesztekért látogass el megújult oldalunkra!

Ez a poszt Próbáld ki a növényi tej készítést a Tudatos Vásárlókkal és Vászonzsákoslánnyal! először itt jelent meg: Tudatos Vásárlók.


Forrás:tudatosvasarlo.hu
Tovább a cikkre »