Tapsoljunk!

Amikor a vicc valósággá válik.

2007-2011 között írtam több cikket az úgynevezett antiglobalista mozgalom ellen. Véleményem most nem teljesen azonos, mint akkor, de kb. 90 %-ban ma is ugyanazt gondolom a témáról. (A cikk dátuma nem valós, honlapunkon a 2012 előtti cikkek mind 2012-re vannak datálva.)

Egyik írásomban felvázoltam a tipikus antiglobalista aktivista nyaralását. Íme a részlet: „Egyszer még ellentüntetést is szervezett ellenünk pár, a globalisták és a szabadkőművesek által felbérelt gyanús alak. Az egyik azzal vádolt minket, hogy mi a kubai rendszer hívei vagyunk. Ezt nem értettem. Én januárban Kubában üdültem 3 hetet, s mindent nagyon jónak láttam, amikor naponta többször elsétáltam ötcsillagos szállodám és a tengerpart között. Szép volt a svédasztal, sok pia volt, s a lányok is marha olcsók voltak, szóval nem értem miért ijesztgetnek folyton ezzel a Kubával minket! Hát persze, hogy híve vagyok a kubai rendszernek, nem is tagadom!„

Hírdetés

Álmomban se gondoltam volna, hogy ez a valóságban is lezajlik. S mégis! Rubint Réka Kubában nyaralt, s csupa szépet és jót látott, probléma egy szál se.

Hihetetlen butaság…


Forrás:bircahang.org
Tovább a cikkre »