Pellegrini diktatúrához hasonlította a kormány módszereit

Pellegrini diktatúrához hasonlította a kormány módszereit

Peter Pellegrini, a Hlas-SD elnöke szerint Eduard Heger a kormány nem létező miniszterelnöke, s újabban már szaktudás nélküli egészségügyi tanácsadó is.

Erről a korábbi kormányfő a pártja közösségi oldalán írt, miután meghallgatta a jelenlegi miniszterelnök, Eduard Heger szombati déli interjúját a közszolgálati rádióban. A legerősebb ellenzéki párt vezetője szerint a hallgatóság megbizonyosodhatott arról, a miniszterelnök nem létezik, helyette egy egészségügyi tanácsadóra játszó Hegert hallgathatta.

Hírdetés

Pellegrini úgy véli, az állampolgárok egyszemélyes műsornak voltak tanúi, amelyben egyet választ sem kaptak arra, hogyan kíván az állam segíteni az embereknek a nehéz gazdasági helyzetben. Heger szerinte arról sem beszélt, miért akarja a kormány meghiúsítani az előrehozott választásokról szóló népszavazást és miként használja a hatalmát a politikai harcban olyan módon, amelyért nem kellene szégyenkeznie egyetlen diktatúrának sem, utalva Fico előállítására.

A beszélgetés kapcsán nem csak Hegert, hanem a rádiót is bírálta Pellegrini, hogy ezen kérdésekről nem esett szó a közszolgálati adón a beszélgetés során.


Forrás:ma7.sk
Tovább a cikkre »