Orbán embere vagyok

Töredelmesen be kell ismernem valamit. Ma megtudtam egy Facebook-bejegyzésből, amire egy kedves ismerősöm hívta fel a figyelmemet, hogy Orbán embere vagyok. Nem mellesleg AVH-s ügynök – igaz, az AVH már születésem előtt megszűnt, de ez lényegében mindegy.
Amióta végzem ezt az önkéntes társadalmi tevékenységemet (Emberiseg.hu) én már minden voltam: izraeli ügynök, fasiszta, liberális, kommunista – hogy csak a legérdekesebbeket soroljam. Ezeket rendre meg is jelentetem az oldalon, hogy lehetőleg mindenki értesüljön róla, mert ugyebár ez illő dolog. Mármint az igazság feltárása.
Köszönöm az újabb címkét, bár nem tudom ki ragasztotta rám, hiszen csak a hátamra volt képes mögöttem tenni, nem szemtől szembe. Valaki a tömegből.
Ez az üzenet érkezett ma: „Ezt írják rólad a MINDEN HATALOM A NÉPÉ oldalon: József Borbély 2014. október 14. 9:50 – Tartó tisztje a secus Ludányi Horvát Attila. József Borbély 2014. október 14. 9:49 – Both Gábor AVH – s ügynök Orbán megbízásából szervezi az utcai demonstrációt.”

A bűneimet tetézem is, hiszen utcai demonstrációkat is szervezek. Gondolom, sokan emlékeznek rám mindenféle tüntetésekről, ahol habzó szájjal kelek ki éppen az aktuális mumusok vagy események ellen, és pocskondiázom ezt vagy amazt. Mindezt a miniszterelnök megbízásából természetesen. Hozzáteszem, sajnos memóriazavarom is van, mert én csak egyetlen demonstrációra emlékszem, amit szerveztem: 2011. szeptemberében Szimpátia-szeretet demonstrációt tartottunk az Izlandi konzulátus közelében – azt valóban én szerveztem. Nem Orbán kért meg rá. A többiről sajnos nem tudok – biztosan letagadom.
Amióta az Emberiseg.hu létezik, számtalan helyre hívnak tűntetni valami vagy valakik ellen, de mindig csak az a válaszom: „Ha ellene vagy, mellette vagy” – mondta Carl Gustav Jung. Amit nem akarunk, azt csak erősítjük azzal, ha minél jobban hangoztatjuk, hogy nem akarjuk.

Hírdetés

Remélem, most már minden ismerősöm és nem ismerősöm tudja, hogy Orbán embere vagyok. Mert valaki azt mondta. Egyetlen kérésem lenne az illetőhöz: legyen oly drága azt is elárulni, hogy az AVH-s ügynöki tevékenységemért hol vehetem át az ezért járó illetményt, mert jó volna végre a 2 milliós NAV, a 3 milliós Santander-bank svájci hiteles tartozásaimat valamiből rendezni. Lecserélném a betegeskedő 16 éves Renault-mat, és végre elköltöznék a panel-albérletből is. Jó volna egy nyaraló is valahol az Adrián. Várom a szíves jelentkezést, és köszönöm az emlékeztetőt.

Szeretettel: Both Gábor 71/09/19-es AVH-s ügynök. Fedőnevem?


Forrás:emberiseg.hu
Tovább a cikkre »