Novák: a bíróság szerint a szivárványos zászló kidobása nem lopás, "büntetés kiszabása szükségtelen"!

Novák: a bíróság szerint a szivárványos zászló kidobása nem lopás, "büntetés kiszabása szükségtelen"!

A budapesti Városházáról eltávolított LMBTQP-rongy ügyében lopással gyanúsított engem a rendőrség, de a jogerős bírósági végzés szerint a kukába helyezés is igazolja, hogy nincs szó erről, pusztán egy spárga elvágása minősült rongálásnak, amiért figyelmeztetést kaptam. A bíróság indokolása szerint figyelembe vette, hogy „a Mi Hazánk Mozgalom alelnökeként lelkiismereti kötelességének érezte, hogy a szivárvány színű zászlót a helyéről eltávolítsa.” Ezt minden normalitáspárti aktivista tekintse bátorításnak! Bár kitüntetés ilyesmiért csak a Mi Hazánk Mozgalom kormányra kerülése után várható… – írja Hundub-bejegyzésében Novák Előd, alább a folytatás.

Viszont mindeközben egy másik ügyben, pusztán az újbudai szivárványos zászló bevonása miatt még mindig 2 évig terjedő szabadságvesztéssel fenyeget a rendőrség, miután a 12 ezer forintos „érték” ügyében éjszakai házkutatást tartottak, rabosítottak, DNS-mintát is vettek az ujjlenyomatvétel és a fényképkészítés mellett, így próbálja a kormányzat megfélemlíteni a normalitáspárti erőket. De a magunkfajták vállalják tetteik akármilyen következményét, erről szól a lezárásellenes pártként nemrég meghirdetett polgári engedetlenségi mozgalmunk is. A Mi Hazánk Mozgalom újbudai önkormányzati képviselőjeként egyedüliként tettem szóvá, hogy a kerületi rendőrség nyomozáseredményességi mutatója 55%-ról 35%-ra csökkent a legutóbbi évben, a lakásbetöréseknél pedig már csak 9%. Ennek ellenére a bűnözők helyett politikai megfélemlítésre használja a rendőrséget a kormányzat, mely letérdelt a homoszexuális lobbi előtt: garázda felvonulásuk helyett a Mi Hazánk ellentüntetését tiltották be, és elutasították a Szent Korona meggyalázása, nemzeti jelkép megsértése miatt tett feljelentésünket is.

Hírdetés

De továbbra is elvárom, hogy a deviáns zászlót kitűző tettesek ellen indítsanak eljárást garázdaság miatt. A dr. Gaudi-Nagy Tamás vezette Nemzeti Jogvédő Szolgálat állásfoglalása is rögzíti: „A balliberális városvezetés e kártékony és kihívóan közösségellenes mozgalom szimbólumát a patinás önkormányzati középületünkre a fővárosi polgárok normalitáspárti többségének meggyőződését, érzületét súlyosan sértő módon, megbotránkozást kiváltva és a helyi közakarat ellenében helyeztette ki. Ezzel minimum a garázdaság szabálysértését követték el.”

A törvényes rend helyreállítása érdekében a budapesti Városházáról tavaly nyáron Nagy Attila fővárosi elnökünk és aktivistáink segítségével egy 15 méteres tűzoltólétráról távolítottam el a családellenes jelképet. A Fővárosi Közterület-felügyelet munkatársai először még visszaszerezték egy közeli szemetesből a szivárványos zászlót, ám később kicselezve az időközben a helyszínre érkező rendőröket, az egyenruhások gyűrűjéből egy nagy futással ismét méltó helyére, egy a városházától távol eső mélygarázs kukájába dobtam, majd visszasétáltam a tűzoltólétráért, s ekkor állítottak elő:


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »