Niké Liga: Így reagált Radványi Miklós és Geri Gergely a szombati komáromi győzelemre

Niké Liga: Így reagált Radványi Miklós és Geri Gergely a szombati komáromi győzelemre

Amint arról korábban beszámoltunk, a Komáromi FC szombaton megszerezte történelmének első élvonalbeli pontjait. Radványi Miklós védencei egygólos győzelmet arattak Kassa csapata felett, így elhozták a három pontot keletről a Csallóközbe.

A találkozó után mind a két csapat vezetőedzője értékelte az indulatoktól sem mentes mérkőzést.

Geri Gergely: Elégedetlenek és dühösek vagyunk. Aktívan akartunk kezdeni, ami sikerült is. Sok volt a centerlabda és a nyomásgyakorlás. Aztán jött egy tapasztalt játékos durva hibája, aki gyors egymásutánban kapott két sárgalapot. A második félidőben volt néhány helyzetünk, de ma nem tudtuk megtalálni a góllövőnket. Az ellenfeleinknek lassan helyzetre sem lesz szükségük ahhoz, hogy gólt lőjenek. Nekünk épp ellenkezőleg, sok helyzetünk van, de nem tudunk gólt szerezni belőlük. Ma nagy csalódást érzünk, nem így képzeltük el.

Hírdetés

mondta a kassaiak magyar edzője célozva arra, hogy csapatának a statisztikák szerint 18 lövése volt, kettő kapura tartó, miközben a komáromiaknak csak nyolc lövése volt, és az egyetlen kapura tartó lövésükből gól született.

Radványi Miklós: Két hétig nem játszottunk bajnoki mérkőzést, csak edzettünk. Éppen ezért nem volt számunkra könnyű a találkozó. Ez látszott is az első félidőn. Kassának a támadásban van a minősége, amit ma meg is mutattak. A párharcot a hazaiak piros lapja befolyásolta. Ezt követően kicsit átvettük a kezdeményezést, de még mindig nem volt az igazi. A második félidőben a cserék után azt gondolom, hogy már valamivel gyorsabbak és lendületesebbek voltunk. Gólt szereztünk. Jakub Sylvestr-nek volt még egy lehetősége a gólszerzésre. A bajnokság újoncai vagyunk, először szereztük meg a vezetést és néha az volt az érzésem, hogy a játékosaim félnek, hogy nyerhetnek. Végülis örülünk, hogy megszereztük Komáromnak a történelmi pontokat.

Az erdélyi magyar Tamás Nándor győztes gólja itt nézhető vissza.

Körkép.sk/KPA


Forrás:korkep.sk
Tovább a cikkre »