Natika újabb csodára vár

Natika újabb csodára vár

Natika. Nem is tudom, hívhatom-e még így a tinilányt. Két év alatt, amióta utoljára találkoztunk kész hölgy lett, és olyan sok minden történt vele, mint másokkal évtizedek alatt. 

Túl van egy komoly gerincműtéten, aminek fedezetét 2019 adventjén kezdte gyűjteni a család, mivel az összeg hatalmasra rúgott, és önerőből rövid idő alatt megugorhatatlan lett volna a finanszírozása minden egyszeri embernek. Az akkori műtét tulajdonképpen életmentő volt a spinális izomatrófiában (SMA) szenvedő kislány számára, hiszen a tüdőkapacitása nagymértékben csökkent a súlyos gerincferdülés miatt. 

A sors ismétli önmagát. Szinte ugyanaz a forgatókönyv. Sok pénz rövid idő alatt. Ennyi a képlet. 

Hírdetés

A Kollár család tisztában volt vele, hogy három éven belül újabb műtétre lesz szükség, éppen ezért jó előre gondolkodva gyűjtögették ismét az eurókat, hogy elkerüljék a nyilvános segítségkérést. Az augusztusi időpont azonban májusra módosult, ezért a szülők ismét kénytelenek megszólítani azokat a jószívű embereket, akik két évvel ezelőtt is hozzásegítették szemük fényét az élhetőbb élethez. 

Mi azonban biztosak vagyunk benne, hogy úgy, ahogy 2019-ben, idén is összefognak az emberek és teljesítik ennek a gyönyörű, okos lánynak a vágyát. 

A felajánlásaikat ide küldhetik: 

https://www.ludialudom.sk/vyzvy/12453, vagy a következő számlaszámra: IBAN: SK42 3100 0000 0032 1066 1302. 


Forrás:ma7.sk
Tovább a cikkre »