Gólzáporos mérkőzésen hazai pályán nyert rangadót a HC DAC

Gólzáporos mérkőzésen hazai pályán nyert rangadót a HC DAC

Kézilabda mérkőzéssel indult a dunaszerdahelyi sportos vasárnap, hiszen a női kézilabda-bajnokságban címvédő dunaszerdahelyi lányok hazai pályán léptek pályára a rájátszás első fordulójában.

A találkozó szoros csatát hozott, az első negyedórában egyik gárda sem tudott nagyobb előnyt kiépíteni. A mérkőzés 17. percében a dunaszerdahelyi lányok 8-8-as állásnál Juhos Kata két góljával 10-8-ra megléptek, de a vágsellyeiek pillanatok alatt lefaragták hátrányukat.

Szünetről visszatérve a házigazda sárga-kékek tartani tudták előnyüket, sőt hat góllal is vezettek már. A második félidő is gólzáporos csatát hozott, a vendégek nem nagyon tudtak faragni hátrányukból. A 42. percben a sárga-kékek már hét gólra is növelték előnyüket, majd tíz perccel a vége előtt már nyolc gól is volt a különbség a csapatok között.

Hírdetés

“Álmosan kezdte mindkét csapat a mérkőzést, ami az eredmény alakulásán is megmutatkozott; fej-fej mellett haladtunk ellenfelünkkel úgy, hogy meglehetősen sok helyzetet kihagytunk. Az első félidő második felére felébredtünk, a támadójátékunk stabilizálódott, aminek köszönhetően sikerült ellépnünk néhány góllal.

A második játékrészben olyan energikusan léptünk pályára, ahogy elhagytuk azt. A védekezésünk acélosan működött, és támadásban is jó tempót diktáltunk, amit a Vágsellye egyre kevésbé tudott tartani.

Fokozatosan növeltük előnyünket, azonban a végjátékban érkező hullámvölgyben magunkra engedtük ellenfelünket, ennek ellenére a győzelmünk nem forgott veszélyben. Szép egyéni teljesítményeket láthattunk, sok játékos lehetőség kapott ma. Gratulálok a csapatnak, szurkolóinknak köszönjük a most is fergeteges hangulatot!” – nyilatkozta Debre Viktor vezetőedző.


Forrás:ma7.sk
Tovább a cikkre »