Nagyszőlősön a kórház negyedik emeleti ablakából kiesett egy orvosnő és háromszor próbálták megvesztegeti a határőröket Kárpátalján: március 29-i hírösszefoglaló

Nagyszőlősön a kórház negyedik emeleti ablakából kiesett egy orvosnő és háromszor próbálták megvesztegeti a határőröket Kárpátalján: március 29-i hírösszefoglaló

Nagyszőlősön a kórház negyedik emeleti ablakából kiesett egy orvosnő; Háromszor próbálták megvesztegeti a határőröket Kárpátalján; Nép Szolgája: Korlátozzák a védőoltást elutasító ukránok jogait; Vasútállomás vécéjébe dobta újszülött gyermekét egy nő Ukrajnában; A magánvállalkozók csak minimális nyugdíjra számíthatnak Ukrajnában. Kiemeltük azokat a cikkeket, melyek népszerűek voltak 2021. március 29-én.

Több kárpátaljai sajtóorgánum arról számol be, hogy Nagyszőlősön egy orvos kiesett egy kórház ablakából. Később arról számoltak be, hogy az elhunyt Huszton lakott, és orvosként dolgozott a nagyszőlősi orvosi intézményben.

Kárpátalján a Munkácsi Határőrség emberei március 27-én összesen három megvesztegetési kísérletet rögzítettek. Az utazók két alkalommal az asztélyi és egyszer a tiszaújlaki ellenőrző ponton ajánlottak fel csúszópénzt. Mindhárom szabálysértő magyar állampolgár volt.

Hírdetés

Dmitro Hurin, a Nép Szolgája párt képviselője, aki korábban az orvosok felmentését javasolta a COVID-19 elleni oltás megtagadása miatt, ezúttal ismét egy furcsa felvetéssel állt elő. Szerinte otthoni bebörtönzésre kell „ítélni” azokat az ukránokat, akik elutasítják a COVID-19 elleni oltást.

Ukrajnában egy nő egy vasútállomás elhagyott vécéjében szülte meg gyermekét, majd zacskóba tekerve a gödörbe dobta őt. A gyermek sírását egy járókelő hallotta meg, és felhívta a rendőrséget. A gyermeket súlyos állapotban a kórházba szállították. 

Marina Lazebna, szociálpolitikai miniszter elmondta, hogy Ukrajnában nyugdíjba vonuláskor a magánvállalkozók csak minimális kifizetésekre számíthatnak, feltéve, hogy meg van a szükséges munkaviszonyuk.


Forrás:karpatinfo.net
Tovább a cikkre »