Nagyon gyorsan rendőrkézre kerültek a párkányiakat zaklató fiatalok

Nagyon gyorsan rendőrkézre kerültek a párkányiakat zaklató fiatalok

Lopás, garázdaság, tolvajlás miatt indított eljárást az érsekújvári rendőrkapitányság nyomozója két fiatal ellen, akik párkányiakat zaklattak, majd loptak meg.

A 17 és 20 éves fiatalembereknek előbb egy korukbéli, 22 éves férfi kezében tartott telefon tetszett meg.

Úgy tettek, mintha a férfi segítségére sietnének, majd amikor felhívták magukra a figyelmet, egyikük olyan pofont kevert le a sértettnek, amitől kiesett füléből a fülhallgatója. A túlerővel szemben persze nem vette fel a harcot a 22 éves férfi, menekülőre fogta a dolgot, útközben földre ejtve fülhallgatóját és telefonját, amit a zaklatók módszeresen össze is gyűjtöttek. A tulajdonost a rendőrség tájékoztatása szerint közel 250 eurós anyagi kár érte.

Hírdetés

Úgy tűnik, nem volt elég a szerzett holmi a két férfinak,

mivel még aznap – a párkányi Rákóczi utcán, egy elhagyatott épület mellett – egy 30 éves nőt kezdtek zaklatni. A hölgy azonban nem ijedt meg az útonállóktól, elkergette őket. Csak ezután fedezte fel, hogy a két fickó a nadrágzsebéből eltüntette mobiltelefonját és némi készpénzt is – ezzel mintegy 100 eurós kárt okozva neki.

A bejelentés után nem teketóriázott a rendőrség, már másnap kézre kerítették a 17 és a 20 éves fiatalt,

majd a nyomozó lopás, garázdaság és tolvajlás miatt eljárást indított ellenük, illetve indítványozta előzetes letartóztatásba vételüket.


Forrás:ma7.sk
Tovább a cikkre »