Gatyába rázza Borbély az ETO-t? Ötgólos magabiztos győri győzelem a sereghajtó ellen

Gatyába rázza Borbély az ETO-t? Ötgólos magabiztos győri győzelem a sereghajtó ellen

Mint ismert, a héten új edzőt neveztek ki a győriek élére. A DAC-tól érkező Borbély Balázs érezhetően új lendületet tudott adni a csapatnak. Csapata 5:0-rá legyűzte a sereghajtó mosonmagyaróváriakat.

Bár az első percekben még tartotta magát a hazai csapat, még helyzetig is eljutottak, aztán a győriek vették kézbe az irányítást. Egy jobb oldali szöglet után egy nagy Boschilia-góllal kezdődött meg a zöld-fehérek parádéja, aztán Bumba növelte a győriek előnyét hét perccel később. Újabb négy perc elteltével lemásolta az ETO az első találatot, ezúttal Csontos lőtt a hálóba. A 33. percben megint egy jobbról érkező szöglet okozta a megoldhatatlan problémát az óvári védelemnek: Bumba lőtt közelről a kapuba.

A második félidőben már nem volt ilyen hatékony a győri támadójáték. A hazaiak el-eljutottak ugyan a győri kapuig, de gólt nem tudtak szerezni. Farkas B. viszont jól szállt be a második félidőben, és növelni tudta a győri előnyt.

Hírdetés

A győriek az ötgólos győzelmüknek köszönhetően 57 pontosok, és mivel a Vasas döntetlent játszott a Tiszakécske ellen, a különbség egy pontra csökkent a két csapat között.

CREDOBUS MOSONMAGYARÓVÁR–ETO FC GYŐR 0–5 (0–4) – ÉLŐ  Mosonmagyaróvár, MTE 1904 Sporttelep. 1000 néző. Vezeti: Zimmermann Márió (Ring Kevin, Szabó Dániel) MOSONMAGYARÓVÁR: Slakta – Simita, Czingráber, Deák I., Bekker – Kapornai, Végső (Gáncs, 85.) – Csóka (Vukaszovics, 74.), Illés D. (Szabó B., 62.), Horváth K. (Papp L., 85.)– Szendeff (Puhtyejev, a szünetben). Vezetőedző: Nagy Ádám ETO: Gyurákovics – Vera (Diarra, 78.), Szépe, Boldor, Csontos D. – Vingler (Urblík N., 62.), Anton – Boschilia (Riquelme, 78.), Skvarka, Bumba – Lukics (Farkas B., 62.). Vezetőedző: Borbély Balázs

Gólszerző: Boschilia (10.), Bumba (17. és 33.), Csontos (21.), Farkas B. (74.)

nemzetisport.hu, Körkép.sk


Forrás:korkep.sk
Tovább a cikkre »