Most a Dunaszerdahelyi járásban csaptak le a maszkellenesek

Most a Dunaszerdahelyi járásban csaptak le a maszkellenesek

A rendőröket egy postai alkalmazott riasztotta a Dunaszerdahelyi járásban található Bős városba, mivel két férfi és egy nő nem volt hajlandó maszkot viselni. Azt állították, hogy Szlovákia állampolgáraiként „élő lényeknek (živé bytosti)” tekintik magukat, és az intézkedések felett állnak…

A helyi postára két férfi és egy nő érkezett a délutáni órákban a felső légutaik eltakarása nélkül. A postai alkalmazott megkérte őket, hogy tartsák be az aktuális járványügyi intézkedéseket. A kérésre azonban nem reagáltak, és nem akarták elhagyni a postát” – írták a rendőrök a közösségi oldalukon.

Hírdetés

Az illetők a rendőrség információi szerint kijelentették, hogy ők Szlovákiai állampolgáraiként „élő lények (živé bytosti)”, és nem vonatkoznak rájuk az intézkedések, főleg nem azok, amelyeket a járvány megfékezése érdekében hoztak.

A helyszínre érkező járőrök, akiket az alkalmazott hívott segítségül, felszólították a tüntetőket, hogy hagyják el az épületet és kövessék őket a rendőrőrsre, mivel a helyszínen nem tudták őket azonosítani. A rendőrök végül megállapították az illetők személyazonosságát és kihallgatták őket. A rendőrség az esetről értesítette az illetékes regionális közegészségügyi hivatalt, akik megszabják a tüntetők büntetését.

(br)


Forrás:ujszo.com
Tovább a cikkre »