Miért kell csírájában likvidálni a veszélyt

A világ minden kultúrájában létezik olyan közmondás, hogy “Nyúsd neki a kisujjadat, az egész kezedet elveszi”.

A homoklobbi ősi módszere: tevékenysége kezdetekor csak teljesen normálisnak tűnő, egyenesen méltánylandónak kinéző dolgokért száll síkra. Lásd: mi a 4 fal között csak nyugalmat akarunk, ne legyen kötelező a törvény elől rejtőzködnünk, hiszen senkinek se ártunk, de még ha ártanánk is, csak magunknak ártunk mi, aki 2 felnőtt vagyunk!

Mindig pontosan így kezdődik a harc. A vége pedig az, ami a legfejlettebb, legprogresszívebb liberális demokráciákban történik: kötelező aktívan támogatni a homoklobbit. Persze nem törvényileg kötelező, de a gyakorlatban igen, kb. mint ahogy Kádár alatt se írta elő senki nyíltan, hogy valaki párttag legyen, de egy sor munkahelyen nulla körüli esély volt a karrierre, ha valaki nem volt párttag. Sőt, talán ma még rosszabb a helyzet: Kádár megengedte ugyanis, hogy valaki ne csináljon karriert és csendben legyen, nem kellett jelszavakkal éltetni a rendszert, elég volt nem pofáznia ellene.

Mellékes elem: a kettős mérce.

Hírdetés

Amikor bárki a normálisok közül azt mondja, hogy egy országba beköltöző idegennek tiszteletben kell tartania új országa szokásait, ez súlyos gyűlöletbeszédnek számít. Mert a progresszívek szerint mindenki a bolygó lakosa, nincsenek határok, s minden szokás önkényes felépítmény és butaság. Szóval nem a házigazdának van igaza, hanem a vendégnek. A vendég szent joga bármit megtennie.

Na most, hirtelen kiderül: ez azért mégsincs így. Mert a vendég szent joga addig tart, míg a helyi normalitást bontja, rombolja. Amikor pl. az követeli a muszlim migráns, ne legyen disznóhús az állami iskolában, mert ez őt sérti, vagy a nők hordjanak kendőt, mert ez is felháborítja őt, vagy hogy ne legyen kép Mohamed prófétáról a tankönyvben, mert ez szentségtörés. Igenám, de mi van, ha a muszlim migráns nem a helyi normalitást rombolja, hanem azt erősíti, pl. azt mondja, neki nem tetszik az iskolai “prájd” ünneplés, nem akarja, hogy azon a gyereke részt vegyen?

Ebben az esetben hirtelen minden másképp van. Ilyenkor az eddig korlátlan befogadást és vendégjogot üvöltők sajátos módon a migránsra ordítanak: tessék szépen alkalmazkodni, hiszen te jöttél ide, te vagy a vendég, ha meg nem tetszik a mi országunk, miért nem takarodsz el?


Forrás:bircahang.org
Tovább a cikkre »