Miben különbözik egy fodrászszalon és egy borbély szalon? (X)

Miben különbözik egy fodrászszalon és egy borbély szalon? (X)

Valljuk be, a mai világban nagyon is fontos szerepet tölt be a divat. A megjelenés az, ami alapján mi is ítélkezünk első körben, és ami alapján minket is megítélnek, éppen ezért lényeges az, hogy oda figyeljünk néhány dologra. 

Nem csak a divatos öltözködésen múlik az, hogy jó benyomást keltsünk, sokat nyom a latba az is, hogy például milyen a hajkoronánk. Míg korábban, ha egy stílusos és menő frizurára vágyott az ember, a fodrászatba kellett mennie, addig manapság már a borbély szalont is választhatják az urak. Annak ellenére, hogy már jó néhány éve lehet találkozni a barber kifejezésessel is akkor, ha hajról, és arcszőrzetről van szó, még is sokan vannak olyanok, akik nem tudják, hogy pontosan mivel is foglalkoznak a borbély szalonokban ezek a hajfodrászok.

Hírdetés

Egész biztos sokakat érdekel az, hogy miben tér el pontosan egy fodrászszalon és egy borbély szalon. Az olyan borbély shopok, mint az A76 több szempontból is különböznek a hagyományos fodrászszalonoktól. Az egyik lényeges eltérés az a szalonnak az enteriőrje. Hiába van szó valahol férfi fodrászatról, azért többségében az ilyen helyeken is a finom színek, és sok esetben inkább a hölgyek ízlésének megfelelő berendezési tárgyak, valamint kellékek fogadják az erősebbik nemet, ami gyakran eredményezi azt, hogy a vendég nem érzi magát komfortosan. A borbély szalonokban azonban minden az urak kényelméről szól! Az is fontos különbség, hogy a borbély szalonokban nem csak hajvágást kérhetnek a vendégek, de profi kezekben lesz az urak szakálla és bajusza is. A barber shopokban sok esteben férfiak dolgoznak, ám a fenti linken egy olyan szalont fogsz találni, ahol borbély csajok gondoskodnak arról, hogy minden hozzájuk betérő pasi tökéletes frizurával és szakállal távozzon.

Talán elsőre kicsit furcsának tűnhet, hogy csak hölgyek dolgoznak ebben a borbély szalonban, ám hidd el, sok eseteben egy nő jobban meglátja azt, mi is illik az adott férfi fejformájához, és stílusához! Az A76- ban azonban nem csak a frizura van tökéletes kezekben, de számukra fontos az is, hogy amíg a szalonban tartózkodsz, valóban jól is érezd magad! Érdemes felkeresni az oldalukat, hiszen nem csak az itt dolgozó csajokról tudhatsz majd meg többet, de a munkáikat is megnézheted. Már két helyszínen megtalálod őket Budapesten, ráadásul hozzájuk online is lehet időpontot foglalni, így elkerülheted a várakozást, és egy hideg italra is mindig a vendégük leszel! Abban az esteben, ha egy olyan borbély szalont keresel, ahol nem csak a frizurád és a szakállad lesz profi kezekben, de hangulat is igazán családias lesz, akkor az A76 Barber Shop lesz a neked való hely!


Forrás:erdely.ma
Tovább a cikkre »