Menesztette spanyol vezetőedzőjét a Győri ETO – hivatalos

Menesztette spanyol vezetőedzőjét a Győri ETO – hivatalos

A sikeres felvidéki üzletember Világi Oszkár tulajdonába tartozó Győri ETO hivatalos honlapján jelentette be, hogy az első csapatot irányító spanyol Antonio Munoz távozik a csapattól.

Nem indult jól a tavaszi idény a magyar másodosztályban (Merkantil Bank Liga) második helyen álló Győri ETO számára, ugyanis az eddig lejátszott négy tavaszi fordulóban csupán egyetlen győzelmet szerzett a kisalföldi együttes. Már a héten jelentek meg olyan hírek miszerint a klub meneszti spanyol vezetőedzőjét Antonio Munozt, amit szombaton egy hivatalos bejelentés formájában meg is erősített a zöld-fehér alakulat. A győriek hátránya a listavezető Nyíregyháza mögött nyolc pontra nőtt és a harmadik helyezett Vasas is két pontra megközelítette a győri együttest.

Hírdetés

A hírek szerint a tavaszi idény kezdete előtt a DVTK együttesétől távozó Szergej Kuznyecov lesz Munoz utódja Győrben. A hivatalos bejelentés az új vezetőedzőről minden bizonnyal már szombaton megtörténik, hiszen hétfőn fontos rangadó vár a győri együttesre a listavezető Nyíregyháza ellen.

 


Forrás:ma7.sk
Tovább a cikkre »