Dobrev Klára mérges

Dobrev Klára mérges

Klára mérgében megtaposta a kalapját

Egy vicc: miről lehet megismerni a mérgesgombát? Arról, hogy ledobja a kalapját és megtapossa. Ez a tréfácska egyesen Dobrev Kláráról jutott eszembe, aki ugyan nem dobta le a kalapját, és nem is taposta meg, de hogy nagyon mérges, azt ő maga mondta el Salgótarjánban. Így: „Nagyon mérges vagyok Magyar Péterre, amiért a Fideszt segíti Budapesten.”

Magyar Péter ugyanis kiugró közvélemény-kutatási eredménnyel rukkolt elő a Nézőpont Intézet legfrissebb kutatása szerint. Az ellenzékváltó hangulatot meglovagolva ugyanis jelenleg a Tisza Párt a legnépszerűbb ellenzéki párt, egy „most vasárnapi” EP-választáson 21 százalékos támogatottsággal rendelkezne, amely mellett a Demokratikus Koalíció–MSZP–Párbeszéd közös lista 12 százalékos, illetve a Kétfarkú Kutya Párt hét százaléka jelenti a másik két baloldali pólust. A Momentum és a Jobbik egy-egy százalékkal kullog a sor végén.

Hát, ha valamiért oka van Dobrev Klárának mérgében megtaposnia kalapját, az éppen Magyar Péter üstökösszerű feltűnése és egy csapásra a legerősebb ellenzéki párttá válása. Ez bizony nagyon ciki, mert idáig nem győzték döngetni a mellüket, hogy bizony a DK a legerősebb ellenzéki párt. És ez a csúfos szereplés még dühítőbb lehet Klára asszony számára, mert már megszületett a szövetség az MSZP-vel és a Párbeszéddel, amely azt jelenti, hogy már nemcsak egyedül harmatgyenge a Demokratikus Koalíció, hanem a szövetségeseivel együtt is. Azt jelenti, hogy a DK képtelen vonzó alternatívát mutatni a választóinak, akik rettenetesen nem bíznak már bennük.

S ha van egy kis esélyük, akkor inkább arra szavaznak, akiben látnak legalább némi kormányváltó képességet. Természetesen nincs benne, mert amit Magyar Péter fellépésében látnak, az sokkal inkább ellenzék-, mint kormányváltásra esélyes produkció.

Hiába hangsúlyozza a narcisztikus családrém önnön középutasságát, hogy se nem jobb, se nem bal, ettől a Fidesz támogatói meg sem rebbennek. Továbbra is 48 százalékon áll a jobboldali politikai erő, míg Magyar Péter kilenc százalékkal jobban áll a Gyurcsány–Tüttő–Karácsony-triónál. Mi tagadás, ez egy néhány hete alakult politikai erővel szemben nagy szégyen.

Mondhatnánk, kedves Klára, nem mérgelődni kell, hanem olyan politikát folytatni, amelynek alapján fel sem merül, hogy egy Magyar Péter-féle kaliber egyáltalán a közelükbe férkőzhessen az aktuális megmérettetésen.

Hírdetés

Lehet, hogy ott, a liberális berkekben az a hangos európázás menő, amely megfosztaná hazánkat egy sereg hatáskörtől. Az illegális migráció révén megkezdődhetne Magyarország lakosságcseréje, hagyományainak felszámolása, a családellenes LMBTQ-érzékenyítés felvirágoztatása, hogy a háború okozta vérfürdő támogatásáról ne is beszéljünk. Lehet, hogy Dobrev Klára nyeli a mérget, hogy például reális esély van arra, hogy jóval kevesebben támogassák a DK-féle embertelen, vérgőzös politikát, amelyet az ellenzék az unióban képvisel. „Mi európai magyarok vagyunk, és itt, Magyarországon fogjuk megteremteni az európai jólétet. Ezt ígérem önöknek.” Mondja ezt a háborúpárti Dobrev, aki jól tudja, ha béke lenne, kétszer akkora volna a jólét már most Magyarországon. Mégis háborúra agitál. A magyarok még jobban élnének, mint most, pedig most is lényegesen jobban élnek, mint a 2010 előtti Gyurcsány-időszakban. És Dobrev azt a kormányt akarja leváltani, amely sokkal jobb életkörülményeket tud biztosítani a magyaroknak, mint ők valaha is tudtak. Dobrev Klára a minap Salgótarjánban azt mondta: „Azt hívjuk ellenzékinek, aki a kormányt és Orbán rendszerét akarja leváltani.”

Érdemes az ellenzéki Népszava videójából beidézni egy-két lakossági véleményt abból a gyér érdeklődésből, amely Dobrevék fórumával kapcsolatban Salgótarjánban megnyilvánult. Lakos 1, aki rendesen még Tüttő Kata nevét sem tudta, folyton Kláraként emlegette: „Dobrev Klára mi az isten f***át tud itt mondani? Mindenki tudja, Salgótarjánról az a vélemény, hogy kis Moszkva. Salgótarján annyira kiesik. Nem tudom, hogy Tüttő Klárától kezdve mi az istent akarnak itt. Éppen Salgótarjánban. Miért pont Tüttő Klára, aki azt se tudja, hogy a saját kerületében hol van a vízcsap. Most lejön Salgótarjánba osztani az észt?”

Lakos 2í. „Koalíciót kellene kötni. Akkor meg tudnának egyezni.” Ez persze Dobrevnek esze ágában sincs, mert akkor odalesz egy csomó zsíros állás, amelyeket eddig már odaígértek a haveroknak.

Saját érdekünkben érdemes szurkolni, hogy maradjon neki a mérgelődés és földhöz vágott kalap megtaposása. Azzal a magyarok csak jól járnak.

Horváth K. József

A szerző újságíró

www.magyarhirlap.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »