Mellár mondja a tutit…

…éppen mikor mit kell. 

A 888.hu-ról:

Az MSZP és a többi balos, mérhető támogatottsággal nem rendelkező párt által támogatott Mellár korábban interjút adott a Heti Válasznak. A politikus akkor elmondta, ő márpedig senkit sem fogadna be, sőt keményebben ellenzi a bevándorlást, mint a Fidesz. Mi sem áll távolabb a valóságtól, mint Mellár szavai, hiszen ha mélyebbre túrunk a politikus múltjában láthatjuk, számos korábbi alkalommal érvelt a bevándorlás és a betelepítési kvóta mellett.

Meg kell tanulnunk együtt élni a bevándorlással”

– ezt mondta korábban Mellár Tamás, aki mára már a legnagyobb migránstagadónak tartja magát.

A baloldali pártok pécsi képviselőjelöltje a kvótanépszavazáson az „igen” mellett, azaz a betelepítés támogatása mellett foglalt állást.

Hírdetés

Mellár Tamás

Fotó: MTVA – Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap

A közismerten bevándorláspárti Gyurcsány Ferenc nemrég ismerte be, hogy azért állt le ő és pártja is a határkerítés elleni kirohanásokkal, mert ma már politikai öngyilkosságnak számít azt mondani, hogy lebontanák a kerítést – írja a Pesti Srácok.

A politikus 2015-ben a Népszavának adott interjújában azt mondta, hogy a 300 milliós USA-ba évente egymillió ember vándorol be és a gazdaság nélkülük nem is tudna magas fordulatszámon működni.

Az 500 milliós Európa hisztériás rohamot kapott félmillió menekülttől. Európának is meg kellene tanulnia együtt élni a bevándorlással, ahogy Amerika megtanulta és hasznot húzott belőle.”

– mondta korábban Mellár, aki nem volt tisztában a számokkal, hiszen az általa említett félmillió, az valójában több mint egymillió…

Mellár a Hajdú Online-nak is mondott cifrákat, nekik úgy fogalmazott, hogy a bevándorlók révén kapott fiatal munkaerő javítja az elöregedő nyugati államok demográfiai helyzetét.

A polgároknak egyértelműen ki kell nyilvánítaniuk a szándékukat s ez a mi esetünkben az igen szavazat lehet”

– érvelt amellett Mellár, hogy Brüsszel kötelezően telepítsen be Magyarországra migránsokat.


Forrás:badog.blogstar.hu
Tovább a cikkre »