Megnyílt a jubileumi Csallóközi Vásár

Megnyílt a jubileumi Csallóközi Vásár

Tegnap hivatalosan is megnyílt Dunaszerdahelyen a 40. Csallóközi Vásár – Étel, ital, szórakozás, kultúrműsorok, és sok-sok zene várja a látogatókat szerdától egészen szombat estig.

Az ünnepélyes megnyitóra ezúttal szerda délután került sor, ugyanakkor a vásári forgatag már délelőttől fogadta a látogatókat. Hájos Zoltán köszöntötte a megjelent vendégeket a 40. alkalommal megrendezett Csallóközi Vásáron. Külön köszöntötte Pető Tibort, a Magyar Köztársaság nagykövetét, Berényi Józsefet, Nagyszombat megye alispánját, a testvérvárosok képviselőit, Zalaegerszeg polgármesterét, Balaicz Zoltánt, Beregszász polgármesterét, Babjak Zoltánt, Zenta polgármesterét, Czeglédi Rudolfot, valamint Győr alpolgármesterét, Szeles Szabolcsot.

Hírdetés

– mondta Dunaszerdahely polgármestere.  A kezdetekben megszervezett vásárok mások voltak szervezésileg, de mégis ugyanaz volt a céljuk, hogy összehozzák a város és a környék lakosait – egészítette ki Hájos Zoltán, majd beszéde végén jó időt, kellemes időtöltést, jó szórakozást kívánt a vásár látogatóinak, sok vásárlót a portékájukat kínálóknak.

Szerdán kora este az Ismerős Arcok adott koncertet, majd a szerda esti nagykoncertet 20.30-tól Demjén Ferenc és zenekara adta.

Dunaszerdahelyi.sk


Forrás:korkep.sk
Tovább a cikkre »