Megmutatjuk, mit reggeliznek a francia futballisták

Megmutatjuk, mit reggeliznek a francia futballisták

A francia játékosok a jelek szerint eddig sokkal jobbak az Eb-n a reggelizésben, mint a futballban. Vagy legalábbis nem foghatják a sivár reggeli étkezésre, hogy miért nem szereztek még akciógólt a tornán. Megmutatjuk, miket esznek reggelire.

Antoine Griezmann arra panaszkodott, hogy csak hajnali négykor értek vissza a szálláshelyre, fél öt is volt már, amire ágyba került, ezért csak egy nagyon könnyű reggelit választott, salátát.

Marcus Thuram arról beszélt, hogy véletlenül nagy felfedezést tett, mindig eszik rákot, de most az omletthez sajtot ajánlottak, mert nincs rák. Nagyon ízlett neki a jelek szerint. Ajánlottak neki füstölt lazacot baconnel, de abból nem kért.

Eduardo Camavinga tésztát választott paradicsomszósszal, mint viccelve mondta, néhány „titkos hozzávalóval”.

Hírdetés

Théo Hernandez omlettet evett, szintén némi baconnel, egyebekkel. Kingsley Coman brokkolival ette a tojástételt. Randal Kolo Muani nagy tojásevő, William Saliba meg is jegyezte a csatárról, hogy mindig tojást eszik. Ezúttal paradicsommal és egy kis sovány pulykahússal egészítette ki.

??? Behind the scenes of France’s lunch routine at #EURO2024… omelette seems a popular choice! ? pic.twitter.com/grCRlxGFh4

— EuroFoot (@eurofootcom) June 24, 2024


Forrás:infostart.hu
Tovább a cikkre »