Megkezdődött Azahriah koncertsorozata a Puskás Stadionban

Megkezdődött Azahriah koncertsorozata a Puskás Stadionban

Mintegy 50 ezer ember volt kíváncsi Azahriah első koncertjére a Puskás Stadionban 2024. május 24-én. Történelmi pillanatnak lehettek szem- és fültanúi azok, akik ott voltak az eseményen. A telt házas buli majdnem három óra hosszan tartott, mégis olyan mozgalmas volt, hogy egy szempillantás alatt elrepült – írja az index.hu.

A „tripla Puskás” első felvonását, a pénteki koncertet szombat, valamint vasárnap este további buli követi. Azahriah este 9-kor kezdte meg a maga részét. Mintegy 50 ezer ember volt kíváncsi az első magyar előadóra, aki önálló koncertet adott a stadionban.

Azahriah szokás szerint először az Introvertált dallal tisztelte meg a közönséget, de a szettje is kiszámítható volt: fekete cuccban, a Matula-sapka és a napszemüveg kombója mellett a SopronFestről ismerős „méhészfejfedővel”, azaz lyukacsos fátyollal a fején melegített be.

Hírdetés

Azahriah átrágta magát a teljes dallistáján, időutazásra invitálta a közönséget: régi, angol nyelvű dalai mellett (emulator, 4K love) a 2022-es silbakról elhozta a téveszméket, a figyeljt és a four moods című slágert is, ahol még a megafon is előkerült néhány másodperc erejéig. A tavalyi Memento album számaira (szosziazi, gát, casa de papel, 3korty) is kitért, míg az új lemezről, a Skatulya I-ről is adott elő dalokat (yukata, lesson, cipoe – igaz, utóbbinak csak a felét). A mariana.árok  sem maradhatott ki a felhozatalból: a videoklipből ismerős szkafanderes búvár egy óriási bábu formájában lebegett át a közönség felett.

A koncert papírforma szerint, a Mind1 című Azahriah–DESH-közössel zárult.

Index.hu nyomán


Forrás:korkep.sk
Tovább a cikkre »