Megkéselte feleségét és három hónapos lányait egy férfi Neamþ megyében

Megkéselte feleséségét és három hónapos lányait egy férfi Neamţ megyében, az egyik csecsemő meghalt, a másikat jelenleg intenzív osztályon kezelik.

Hírdetés

Szombat, november 6-án délelőtt a 112-es segélyhívón riasztották a rendőrséget egy erőszakos cselekményhez a Neamţ megyei Roman városban. A helyszínére érkező rendőrök megállapították, hogy egy férfi megkéselte a feleségét, illetve három hónapos ikerlányait. Az áldozatokat kórházba szállították, sajnos az egyik kislány a nem élte túl a késelést, a kórházba szállítást követően meghalt. A másik csecsemőt a iaşi-i Sfânta Maria Kórházban megműtötték. Az orvosok állítása szerint az állapota jelenleg stabil, de intenzív terápiára szorul, és mesterségesen lélegeztetik. Az édesanyja állapotáról nincsenek információk.

A 40 éves agresszort november 6-án, szombaton este 24 órára őrizetbe vették, a bíróság vasárnap dönt a 30 napos előzetes letartóztatásáról. A Digi24 összeállítása szerint a férfi több órás kihallgatás után ismertette be végül a tettét vasárnap. A férfi sokáig tagadta, hogy a lányait is megtámadta, csak a feleségével szemben elkövetett erőszakot volt hajlandó elismerni. (news.ro/digi24)


Forrás:itthon.transindex.ro
Tovább a cikkre »