Megjelent a Mandiner nyári Útravaló különszáma

Megjelent a Mandiner nyári Útravaló különszáma

Kemény Dénessel, Marco Rossival és Baán Lászlóval készült interjú is olvasható a hetilap nyári-őszi különszámában több mint 120 oldalon.

A tavalyi sikereken felbuzdulva döntöttünk úgy, hogy idén is megalkotjuk a Mandiner Útravaló különszámot – mondta az InfoRádióban Szalai Zoltán lapigazgató-főszerkesztő. A kiadványban a hetilapban megszokott tematikán túlmutató cikkekkel jelentkeznek. „A különszámban megpróbálunk olyan témákat körüljárni, hogy ha valaki elmegy a Balatonra vagy Horvátországba, és a családjával tölti az idejét, akkor időről időre, akár egyik nap a másik nap után visszatérve belelapozhat, és egy-egy cikket elolvasva eltöltse az a fajta életérzés, amit a nyár sugall, hogy az ember egy kicsit lassabban működik, és szeret elmélyülni, szeret áttekinteni dolgokat, nemcsak a napi események fontosak, hanem a hosszabb időtávot átívelő dolgok, az érzések és értékek is” – tette hozzá.

Hírdetés

A lapban interjút készítettek Csernus Imrével, Marco Rossival, Baán Lászlóval, Kemény Dénessel, és az életükről kérdezték őket, azt keresték, hogy miért csinálnak valamit, mi mozgatja őket, hogyan szeretnének alkotni.

Ezenkívül a különszámban bemutatnak tájakat is, például, hogy mi is az a Kárpát-medence, melyek az értékei, melyek azok az emberek, tájak, ételek, mi az a kultúra, ami érdemes arra, hogy az olvasó nyáron elmélyüljön benne. „Nyáron érdemes egy-egy bornak a mélyebb történetét, vagy egy-egy művésznek a mélyebb gondolatait megismerni” – mondta Szalai Zoltán.


Forrás:infostart.hu
Tovább a cikkre »