Szoboszlai Dominik útját járja liverpooli csapattársa

Szoboszlai Dominik útját járja liverpooli csapattársa

A magyar válogatottal azonos csoportban szereplő skót labdarúgó-válogatott hétfőn megérkezett a bajorországi Garmisch-Partenkirchenbe, az Európa-bajnokság csoportszakasza alatti főhadiszállására. Már edzést is tartott, amelyről lekéredzkedett Andy Robertson, a Liverpool balhátvédje és csapatkapitánya.

A brit sajtó megijedt az esettől, szinte minden lap online kiadása jelentette a sérülést, s kifejezésre juttatta aggodalmát, mennyire komoly a vádlisérülés.

Hírdetés

A délutáni sajtótájékoztatón aztán John Carver, a „skót Cosimo Inguscio”, Steve Clarke szövetségi kapitány első számú segítője elmondta, hogy nincs baj Robertsonnal, biztosan rendbe jön a németek elleni, pénteki nyitó meccsig, csak elővigyázatosságból hagyta abba a gyakorlást. Vagyis: éppen úgy tett, mint Szoboszlai Dominik az izraeliek ellen, amikor először érezte, hogy baj lehet, azonnal lement a pályáról.

A skótokat azért is érintette kellemetlenül az eset, mert Robertson talán a legértékesebb, legfontosabb játékosuk. Másfelől már korábban kidőlt a sorból Lyndon Dykes, Ben Doak, Lewis Ferguson, Aaron Hickey, Nathan Patterson és Jacob Brown. Nem szólva arról, hogy a 26-os keretbe tartozó Lawrence Shankland sem tudta végigdolgozni az edzést.


Forrás:infostart.hu
Tovább a cikkre »