Megfenyegették Pintér Zsuzsát?

Bizonyára sokan látták már a Pintér Zsuzsával készült riportjainkat, amelyekben arról mesél, hogy nemrégiben megadatott neki egy képesség, amellyel emberek sorsát tudja jobbá tenni gyógyítással, tanácsadással, képességének továbbadásával. (Jelen cikk alatt megtalálhatók ezek a kisfilmek.)

Ugyanakkor biztosan sokan hallották már Eric Pearl, amerikai orvos nevét is, aki kapcsolatteremtő gyógyítással foglalkozik, amiről film és könyv is készült.
A két módszer gyakorlatilag egy és ugyanaz, Zsuzsa ugyanis pontosan azokkal a képességekkel rendelkezik, amivel Eric Pearl is. Sőt, az amerikai orvostól függetlenül kapta meg ezt az áldást néhány éve – először még nem is tudta, hogy mi történik vele.
Az utóbbi hónapokban felgyorsultak az események, látványos eredmények születtek, egyre többen ismerik meg a módszert és azokat az energiákat, amelyek segítenek.

A napokban Zsuzsa az alábbi levelet kapta:
„Az én felelősségem a Kapcsolatteremtő Gyógyítás tisztán tartására terjed ki, és te nem vagy felhatalmazva arra, hogy oktasd. Megírtam az amerikai központnak az ügyedet, várom tőlük az állásfoglalást és a további, jogi lépésekkel kapcsolatos iránymutatást. Ha tiszta a szíved és valóban segíteni akarsz a magyar nemzetnek, akkor azt tiszta eszközökkel tedd. Ez a nép sok kuruzslót és imposztort látott már, valóban szükségük van a valódi személyiségekre. Arra bátorítalak, keress saját irányt, saját utat, és ne a már a mások által bejáratott nevet használd saját profilod építésére. A további lépésekkel kapcsolatban pedig keresni foglak, amint kapok választ az ügyeddel kapcsolatban.”

Hírdetés

Hogy jelen levél szerint félreértésről, vagy fenyegetésről van-e szó, azt még nem tudjuk, de bízunk benne, hogy hamarosan kiderül. Egy azonban biztos: Eric Pearl nem az egyetlen ember, aki ezekkel a képességekkel rendelkezik, tőle függetlenül mások is megkaphatják ezt. És mint láthatjuk, meg is kapták. A felhatalmazást tehát nem Eric, vagy a körötte lévők adják, hanem egészen máshonnan jön. Az igaz, hogy sajnos sok kuruzsló és imposztor is létezik, de Zsuzsa nem abba a csoportba tartozik, hiszen ezt a beszámolók is alátámasztják.
Összességében én féltékenységet érzek a levél hangvételében, bízom benne, hogy tévedek. Amennyiben a levél íróját a jószándék vezette volna, nem fenyegetőzik ügyvéddel, hanem párbeszédet próbál kialakítani, és válaszokat kapni a felmerülő kérdésekre. Bízunk benne, hogy csak első félreértés lehet.

Azt nem tudjuk, hogy a „kapcsolatteremtő gyógyítás” kifejezés jogilag védett-e, de az biztos, hogy magát a módszert senkinek sincs joga kizárólagos tulajdonának tekinteni, hiszen ez egyetemes tudás. Ez a tudás manapság kiveszőben van, de hívjuk segítségül a magyar nyelvet, amely még megőrizte az ősi tartalmakat. Mit is mondunk, amikor orvoshoz megyünk? „KEZELÉSRE” megyünk. Vagyis a szavunk még őrzi azt, amit az agyunk már elfelejtett.

Hogy ne legyen ebből probléma, a jövőben az Emberiseg.hu, illetve az Életért, Földért, Egészségért Alapítvány megbízást ad Pintér Zsuzsának az ismeret, a tudás és az energiák továbbadására, és ahogyan eddig is, a jövőben is kiáll mellette mind erkölcsileg, mind jogilag is. Lehet, hogy nem „Kapcsolatteremtő gyógyítás” lesz az elnevezés, hogy kihúzzuk a féltékenység méregfogát, de ettől ez még az lesz, ami. Hiába nevezzük másnak. Valaki egyszer azt mondta – talán még emlékszünk rá: a krumlileves legyen krumplileves! Így legyen!


Forrás:emberiseg.hu
Tovább a cikkre »