Még több robot ételfutár kerül forgalomba (Video)

Még több robot ételfutár kerül forgalomba (Video)

Los Angelesben a Coco robotok gyártásába betársul a C3 élelmiszer-technológiai üzletlánc is, melynek köszönhetően még több ételt és italt kiszállító robotot helyeznek forgalomba. Az emberek véleménye megosztott az új technikával kapcsolatban.

A két cég partnerségének köszönhetően a jövőben még több Coco robot szállít ki az ételeket a megrendelőknek, még jobb minőségben.

A kulináris közösségek üzletlánca (C3) digitális étterem partnerségre lépett a Cocóval, egy robotkiszállítási szolgáltatással – írja az Eatery Pulse News-ra hivatkozva a Hirado.

A Fox 11 News által készített YouTube-videóban látható, hogy az emberek véleménye megosztott az új szolgáltatással kapcsolatban.

Hírdetés

Sokan félnek attól, hogy a robotok miatt el fogják veszíteni az állásukat, sőt az emberek közötti kommunikáció elhalását látják benne.

Másfelől, számos ember örül az új technikának, mivel a pandémia idején az emberek közötti érintkezést lecsökkenti, és sokkal felemelőbb érzést biztosít számukra az étel megérkezése egy robottól, mint egy futártól.

A partnerség megkötéséből számos előny származik:

Az eddigi sikerekre való tekintettel Los Angelesben is kiterjesztenék és további városokban is bevezetnék ezt a módszert.


Forrás:karpatinfo.net
Tovább a cikkre »