Már lehet jegyet vásárolni a IX. Libegők éjszakájára

Már lehet jegyet vásárolni a IX. Libegők éjszakájára

A BKV Zrt. a megújult Zugligeti Libegővel csatlakozik az országos rendezvényhez, így július 13-án, szombaton este nem mindennapi élménnyel gazdagodhatnak, akik megváltják a korlátozott számíú belépőjüket.

A Zugligeti Libegő hosszabb műszaki felújítás után két hónapja várja újra a kirándulókat. Magyarország első személyszállító drótkötélpályája 1040 méter hosszú, a két állomása között pedig 262 méter a szintkülönbség – írja sajtóközleményében a BKV Zrt. Hegymenetben a főváros legmagasabb pontjának közelébe, a János-hegyre lehet feljutni, völgymenetben pedig egy európai nagyvárosra, Budapestre kínál egyedi kilátást a kikapcsolódni vágyóknak.

Hírdetés

Éjszakai üzemmenetben csak ilyenkor, a Libegők Éjszakáján működik.

A IX. Libegők éjszakáján, 2024. július 13-án 17:00 órától éjjel 1 óráig lehet libegni a János hegyre. Az éjszakai utazás izgalma és a kivilágított főváros látványa nem mindennapi élményt ígér.

A rendezvény külön erre az alkalomra szóló 5000 Ft-os retúrjeggyel látogatható. Aki nem szeretne lemaradni, annak érdemes elővételben megváltania, erre a Deák Ferenc téri metró aluljáróban található Földalatti Vasúti Múzeumban van lehetőség nyitvatartási időben (hétfő kivételével 10:00-17:00). A jegyeket csak készpénzért lehet megvásárolni. Gyermek-, és diákjegy a rendezvényre nem váltható, az utazás 3 éves kor alatt ingyenes. A jegyvásárlás részleteiről a BKV holnapján tájékozódhatnak az érdeklődők.


Forrás:infostart.hu
Tovább a cikkre »