Már a MOB is segítene Milák Kristófnak, de…

Már a MOB is segítene Milák Kristófnak, de…

Ha szükséges, a Magyar Olimpiai Bizottság is segít abban, hogy a tokiói játékok egyik sztárja, a csaknem fél éve nem versenyző Milák Kristóf pályafutását segítse – mondta az InfoRádiónak Bartha Csaba, a MOB operatív igazgatója. Arról is beszélt, hogy a sportolóknak és az edzőknek érdemes kihasználniuk a tudományok felfedezéseit.

Bartha Csaba, sok más mellett, arról is beszélt, hogy a MOB közvetlenül nem szólhat bele Milák Kristóf edzésmunkájába, de ez egy „szenzitív kérdés”. Azt is hozzátette, hogy jelenleg Kristófnak csak köszönhet a magyar úszósport, a teljes magyar sport.

Hírdetés

Azt az operatív igazgató azért egyértelműsítette, hogy a „mi ajtónk nyitva van, tehát, ha bármilyen módon tudunk Kristófnak segíteni, akkor ezt megtesszük”.

Bízik abban, hogy a dolgok „jó irányba mozdulnak el és, ha Kristóf ebben segítséget kér, akkor a MOB ajtaja nyitva áll”. Azt is elmondta, hogy jelenleg nem látnak elég mélyen bele az ügybe, azért egyértelmű véleményt nem tudnak megfogalmazni, viszont bármikor segítenek.


Forrás:infostart.hu
Tovább a cikkre »