A Tisza egyik jelöltje nemrég még „nárcisztikus idiótának” nevezte Magyar Pétert

A Tisza egyik jelöltje nemrég még „nárcisztikus idiótának” nevezte Magyar Pétert

Barna Judit továbbá alávaló színjátéknak nevezte, amit Varga Judit volt férje tesz.

Négy polgármesterjelöltet indít a júniusi önkormányzati választáson a Tisza Párt a fővárosban, a korábbi bejelentésnek megfelelően kettőt Fidesz-vezetésű, kettőt ellenzéki kerületben – derül ki Magyar Péter péntek esti Facebook-bejegyzéséből.

A poszt alapján a X. kerületben, Kőbányán Barna Judit Annamária közösségszervezőt és kulturális menedzsert indítja a párt. Ő korábban Fidelitas-tag volt, és idén márciusi Facebook-bejegyzése szerint Vitézy Dávidot támogatta – emlékeztet a 444.hu, amely úgy tudja, Barna a főpolgármester-jelölt kampányában is részt vett.

Hírdetés

A Magyar Hang közben arra hívja fel a figyelmet, hogy Barna Juditnak a Tisza Párt élén álló Magyar Péterről egészen kritikus véleménye volt egy hónappal ezelőtt: a kulturális szervező akkor Stumpf András újságíró Facebook-bejegyzése alatt fejtette ki véleményét a Varga Judit korábbi igazságügyi miniszter által előadott magánéleti vádakra reagálva.

Barna gyomorforgatónak nevezte a verbális abúzust, amit ő Magyarnak tulajdonított, továbbá feltette a kérdést: „Valaki elhitte/elhiszi neki, hogy ő a hazát akarja megmenteni?” Barna továbbá alávaló színjátéknak nevezte, amit Magyar Péter tesz. Azt is hozzáfűzte hozzászólásában, hogy

„bármi is derül ki erről a baromról, a rajongók tábora nem fog apadni”, illetve, hogy „aki egy szemmel láthatóan nárcisztikus idiótát a feleségével szemben véd, ott meg kell szólalni.”

A Magyar Hang levélben kérdezte a Talpra, Magyarokat arról, hogy ezek mellett is jó jelöltnek tartják-e Barna Juditot, illetve megkeresték az érintettet is. Utóbbitól a következő választ kapták: „Ezt valóban én írtam. Magyar Péter azóta számomra rácáfolt az alaptalan vádakra. Megismertem, közéleti szereplése és összeszedettsége pedig sorsfordító lehetősége az országnak.”


Forrás:infostart.hu
Tovább a cikkre »