Magyar vezetőedzője lett az Érsekújvár jégkorongcsapatának

Magyar vezetőedzője lett az Érsekújvár jégkorongcsapatának

A szlovák Tipos Extraligában szereplő Érsekújvár jégkorongcsapata hivatalos honlapján jelentette be Martin Hrnčar utódját, aki Magyarországról érkezik Felvidékre.

Az utóbbi hetek gyenge eredményei miatt az érsekújvári csapat vezetősége szerződést bontott Martin Hrnčar vezetőedzővel és még kedden ki is nevezték utódját: Majoross Gergely vette át az érsekújvári csapat irányítását.

A 41 esztendős magyar szakember gazdag játékospályafutást tudhat maga mögött, hiszen a Ferencváros színeiben nevelkedett, majd az Alba Volán csapatával hétszer lett magyar bajnok.

Hírdetés

Pályafutása során megfordult a Budapest Stars és Miskolci Jegesmedvék csapatában is. Edzősködése legelején a MAC kölyök- és serdülőcsapatainak felkészülését segítette, majd a magyar utánpótlás-válogatott szövetségi edzőjeként dolgozott, ezt követően a DVTK Jegesmedvék és a MAC Újbuda vezetőedzője volt. 2013 és 2020 között a magyar válogatottnál volt segédedző.

Majoross már pénteken bemutatkozik, a Nagymihály otthonában. Az Érsekújvár csapatánál a magyar szakember munkáját az eddigi segédedzők segítik majd.

„Igazán boldog vagyok, hogy lehetőséget kaptam Érsekújvárban. Az elmúlt két évad élmény volt számomra a szlovák extraligában, ezért örülök, hogy újfent jelen vagyok. Megnéztem néhány meccset, nagyon sok tehetséget láttam a játékosainkban. Nagyon jó munkát végeztek el az edzők, és én ezeken az alapokon tovább építem a csapatot. Természetesen minden edző szeretne valami újat átadni a saját elképzeléseiből, és ezzel én is így vagyok. Igyekezni fogok megtalálni az utat, hogy minél gyakrabban jutassuk a korongot a hálóba. Az emberelőnyök és a gólhelyzetek kihasználása az egyik út a győzelemhez, ezért ezzel fogjuk kezdeni a munkát” – nyilatkozta Majoross Gergely az érsekújváriak hivatalos honlapjának.


Forrás:ma7.sk
Tovább a cikkre »