Maffialeszámolás Aradon – Autójában robbantották fel az üzletembert

Maffialeszámolás Aradon – Autójában robbantották fel az üzletembert

Felrobbant egy autó szombat reggel egy aradi szupermarket parkolójában. A járműben egy elszenesedett holttestet találtak a tűzoltók, a nyomozáshoz közel álló források szerint egy ismert helyi üzletember, Ioan Crișan vesztette életét.

A helyszínre kiérkezett tűzoltók húsz perc alatt eloltották a tüzet, ekkor találták meg a holttestet a kiégett járműben. Az Arad megyei rendőr-főkapitányság sajtóosztálya közölte, hogy az áldozat egy 66 éves, aradi férfi, aki a közelben lakott.

Hírdetés

Később a nyomozáshoz közel álló források azt nyilatkozták az AGERPRES hírügynökségnek, hogy egy ismert helyi üzletember, Ioan Crișan holttestét találták meg az autóban, amely akkor robbant fel, amikor a férfi beindította a járművet.

Ugyanezen források szerint már zajlik a robbanás környékén levő tömbházak lakóinak kihallgatása. A detonáció olyan erejű volt, hogy több tömbházlakás ablakát is betörte. Más sérülés nem történt.

A rendőrség szerint bűnügyi nyomozók, az Országos Kriminalisztikai Intézet szakemberei és tűzszerészek is vizsgálódnak a helyszínen. 


Forrás:erdely.ma
Tovább a cikkre »