Leclerc: ez így elfogadhatatlan

Leclerc: ez így elfogadhatatlan

A Ferrari monacói pilótája szerint ha így folytatja, nem érdemli meg a vb-címet.

Csalódottan nyilatkozott Charles Leclerc, miután az első helyről esett ki a Francia Nagydíjon.

A csapatrádiózás alapján először úgy tűnt, beragadt Leclerc gázpedálja, ez okozta a kicsúszását, ám a futam után elismerte, hogy erről szó sincs, vezetői hiba következtében esett ki, és ezt Mattia Binotto csapatfőnök is megerősítette.

„Meg kell vizsgálnunk az autót. Mindenesetre nem tudtam hátramenetbe kapcsolni, igaz, nem is kellett volna falba tennem az autót” – idézte a Ferrari pilójánának nyilatkozatát a vezess.hu.

Amikor arról kérdezték, hogy az újabb hiba a bajnoki címbe kerülhet-e, egyértelmű választ adott: „A végén majd látjuk, de ha csak 20-30 pont fog hiányozni, tudni fogom, hol veszítettem. Valahol az imolai és a mostani hétvége között… Ha így folytatom, nem érdemlem meg a világbajnoki címet.”

/* (c)AdOcean 2003-2018, portfolio_hu.Infostart_2018.mobile_site.cikkek.banner_cikkozi_extra */

Hírdetés

ado.slave(‘adoceanindexhuokdtbqijve’, {myMaster: ‘dBfmGy0C0lT8mfY5Mfg2WBNH8U_KL2dR9EYdt6o1mXz.47’,
onServerEmission: function(){document.getElementById(„y-adoceanindexhuokdtbqijve”).classList.add(„uysdfa6ds”);},
onServerEmissionEmpty: function(){}
});

A monacói úgy látja, ilyen magas szinten még nem teljesített pályafutása során, de ha ezek a hibák továbbra is maradnak, értelmetlen lesz ennyire magas szinten folytatni.

„Túl sok pontot veszítek. Hetet Imolában, itt 25-öt, pedig valószínűleg a mi autónk a legerősebb. Ez így elfogadhatatlan, túl kell lendülnöm ezen” – tette hozzá Leclerc, akinek már 63 pont a hátránya a Francia Nagydíjat megnyerő Max Verstappen mögött.


Forrás:infostart.hu
Tovább a cikkre »