Lázár János 2026-ban nem indul a választásokon, más célja van

Lázár János 2026-ban nem indul a választásokon, más célja van

„Ezt szeretném lezárni, ez egy kompakt egész dolog, és 25 év után szerintem el is jön az ideje a váltásnak.”

Politikai ambícióim és terveim vannak, de 25 év után eljött az ideje a megújulásnak. 2026-ban nem indulok újabb egyéni választókerületi képviselői mandátumért – írta Lázár János építési és közlekedési miniszter egy erről szóló interjú videója mellé a Facebookon.

Lázár szerint emiatt Hódmezővásárhelynek és Makónak mindenképpen új parlamenti képviselője lesz 2026-tól. Hogy ki lesz az, arról majd dönt a Fidesz-KDNP és a választók, de a politikus szerint több lehetőség is van, elég erős az utánpótlás.

Hírdetés

„Sok ember épült itt föl az elmúlt időszakban. Vannak új lehetőségek és vannak ismert arcok is. Ezt én eldöntöttem, és tartom is ehhez magamat. Szerintem jó, hogyha az ember maga látja be, vagy veszi észre, hogy mikor van szükség megújulásra, másrészről pedig sok mindent csináltam már a politikában, és sok mindent szeretnék még. Tehát ez nem arról szól, hogy nem szeretnék politikával foglalkozni, mert aki ismer, az tudja, hogy van bennem ambíció, és 49 éves vagyok, a legjobb formában és a legjobb állapotban, és még sok nagyon jó év áll előttem” – mondta Lázár János.

Megismételte, hogy vannak politikai elképzelései, tervei és ambíciói, de a választókerülettel a jövőben nem tud foglalkozni.

„Ezt szeretném lezárni, ez egy kompakt egész dolog, és 25 év után szerintem el is jön az ideje a váltásnak” – fogalmazott.

https://www.facebook.com/plugins/video.php?height=476&href=https://www.facebook.com/lazarjanosfidesz/videos/1007676351083526/&show_text=false&width=476&t=0


Forrás:infostart.hu
Tovább a cikkre »