Labdarúgó NB II – Gera megy a Vasastól

A labdarúgó NB II-ben szereplő Vasas közös megegyezéssel szerződést bontott Gera Zoltán vezetőedzővel és segítőjével, Csizmadia Csabával.

Hírdetés

A klub a honlapján felidézi, hogy Gera február végén váltotta a kispadon Desits Szilárdot. Összesen 18 tétmérkőzésen – 16 bajnokin és 2 Magyar Kupa-találkozón – irányította a csapatot, ezeken 10 győzelem, 4 döntetlen és 4 vereség volt a mérlege.
   
„A mai napon közös megegyezéssel szerződést bontottunk Gera Zoltán vezetőedzővel, valamint Csizmadia Csaba asszisztensedzővel. Köszönjük nekik, amit a Vasasért tettek, további edzői karrierjükhöz pedig sok sikert kívánunk. Ameddig a távozó szakemberek végleges pótlása nem történik meg, NB II-es együttesünk irányítását ideiglenesen megbízott vezetőedzőként az NB III-as csapatunk edzője, László András veszi át, a ma délutáni edzést már ő tartja az első csapatnak” – nyilatkozott szerdán Nagy Miklós sportigazgató.
   
A Vasas hétfőn 1-0-ra kikapott hazai pályán a Tatabányától és négy forduló után a negyedik helyen áll a Merkantil Bank Ligában.


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »