Koronavírussal került kórházba Larry King ismert amerikai műsorvezető

Koronavírussal került kórházba Larry King ismert amerikai műsorvezető

Nyitókép: journalistate.com

Pozitív koronavírus-teszttel már egy hete kórházban fekszik Larry King amerikai műsorvezető – tájékoztatott vasárnap a CNN.

Larry King ismert televíziós és rádiós műsorvezető 1985 és 2010 között vezette a Larry King Live c. műsort a CNN-en, ahol több amerikai elnökjelölttel, ismert személyiségekkel, sportolókkal, filmcsillagokkal és egyszerű emberekkel beszélgetett.

A CNN szerint a 87 éves Kingnek 2-es típusú cukorbetegsége van, emellett szívproblémákkal is küzd. Az élete során többször volt infarktusa, 1987-ben pedig bypass-műtéten esett át.

Hírdetés

King 2017-ben jelentette be, hogy egy műtét során rákos daganatot távolítottak el a tüdejéről, két évvel később pedig szívműtéten is átesett.

Az ismert műsorvezető 1988-ban Larry King Cardiac Foundation néven egy alapítványt hozott részre a szívbetegséggel küzdők számára.

King többször is volt házas, öt gyermek édesapja. A fia, Andy 2020 júliusában hunyt el infarktusban, a lánya, Chai pedig 2020 augusztusában halt meg röviddel azután, hogy tüdőrákot diagnosztizáltak nála.

Teraz.sk


Forrás:korkep.sk
Tovább a cikkre »