Kormányzati handabanda: “A CSALÁDI GAZDÁLKODÁS GENERÁCIÓS MEGÚJULÁSÁNAK KULCSA A NŐK KEZÉBEN VAN”

Kormányzati handabanda: “A CSALÁDI GAZDÁLKODÁS GENERÁCIÓS MEGÚJULÁSÁNAK KULCSA A NŐK KEZÉBEN VAN”

A női gazdálkodók lehetőségeiről és a közös agrárpolitikáról adott elő Juhász Anikó agrárgazdaságért felelős helyettes államtitkár a TalentA Magyarország 2021 oktatási és támogatási programjának záróeseményén, Budapesten. – Adta hírül a mai napon a hivatalos kormányzati portál.

Az vidék és az agrárium problémáiról és a vonatkozó célokról és fejlesztési tervekről szólva a minőségi élelmiszert állítását, a vidéki elvándorlás megállítását, a generációs megújulás elősegítését, valamint a termelők tudásának és képzettségének növelését emelte ki.

A női kérdésekre ráfordulva Juhász Anikó, agrárgazdaságért felelős helyettes államtitkár azt fejtegette, hogy szerinte a családi gazdaságok összetartásában és zökkenőmentes átadásában a nőkre kiemelt szerep hárul. Elmondása szerint jelenleg főként a családi gazdaságok vezetőjének halála után kerül sor a gazdaságok más családtag általi átvételére, ezért csak az idősebb korosztályban magasabb a gazdaságokat vezető nők aránya. – Úgy tűnik ezen akar a kormányzat változtatni. És ezt nem lehet másképp érteni, minthogy gazdálkodó férfiak vagyonát akarják állami ösztökéléssel nők kezére játszani.

Hírdetés

Íme egy újabb terület, a hol a kormányzat az erőszakos államfeminizmus bevetésétől remél eredményeket. Jól emlékezhetünk még arra, amikor a demográfiai problémák megoldásaként azt találta ki a kormányzat, hogy nem a családoknak, hanem kifejezetten a nőknek adja a lakásvásárlási támogatásokat. A magyar államfeminizmus történetének legrútabb fejezete volt, amikor Orbán Viktor és Novák Katalin tevékeny közreműködésével bejelentették, hogy kifejezetten a nőknek fogják dedikálni, odaadni a családi otthonteremtési támogatást, amelyet “lánykori nevén”még “Asszonyhitelnek” hívtak. Aztán valószínűleg végül maguk is kivitelezhetetlen képtelenségnek gondolták, hogy a hülye férfiak egy tervezett közös gyerek miatt évtizedeken keresztül fognak majd fizetgetni egy olyan hitelt, amelyet egy nő lakásának megvásárlásara, nem pedig egy családi otthonra adott az állam.

Ostoba és rövidlátó az államfeminista “rendezőelv” az, amely bármely felmerülő problémára a feminizmus bevetését látja orvosságnak. Semmi innováció nincs ezekben a feminista ötletekben: mindig a férfiak munkaerejének, pénztárcájának, adójának, vagyonának megrablása körül bontakozik ki a “nagy terv”. Úgy tűnik jelen esetben azt találta valaki ki, hogy a “generációváltásból” csináljanak egyúttal “nemváltást” is. Rabolják meg, játsszák női kézre még a férfitulajdonos életében a sok évtized verejtékes munkájával létrehozott vagyont. – Csak az a kérdés, hogy mindezt EU-s célkitűzések irányozzák elő vagy ez csak egy szimpla női irigység és nősténysovinizmus által vezérelt ötlet?

A Juhász Anikó, agrárgazdaságért felelős helyettes államtitkár háta mögött lévő plakátokon szereplő logóról megtudhatjuk, hogy a nagy terv lebonyolításában egy “Magyar Női Unió” nevű civilszervezetnek lehet jelentős szerepe. A szervezet weboldalán megtalálható közhasznúsági beszámolókból megtudhatjuk, hogy évek óta százmilliókat borítottak a nőszervezetre központi költségvetésből és EU-s támogatásokból. De ennek ellenére, ha sajtóinformációra lenne szükségünk, akkor egy fantommal találjuk szembe magunkat, tekintve hogy a weblapon sem közzétett címe, sem telefonszáma nincs a százmilliós állami pénzekből gazdálkodó nőszervezetnek, miközben a huszonegyedik században még egy tetvektől és bolháktól nyüzsgő kertmozinak is három telefonszáma van.

Takarítsuk ki a rabló államfeminizmust Magyarországról!


Forrás:ferfihang.hu
Tovább a cikkre »