Korábban megvert 2006-os tüntetőnek adta elő magát, most hogy DK-s, már a szemkilövetett emlékét is megtagadja

Korábban megvert 2006-os tüntetőnek adta elő magát, most hogy DK-s, már a szemkilövetett emlékét is megtagadja

Újpest gyurcsányista polgármestere, Déri Tibor – aki 2019-ben még azt hazudta nekem, hogy 2006-ban ő is kint volt tüntetni az utcákon, és ott bántalmazták őt a rendőrök – a tegnapi képviselő-testületi ülésen nem járult hozzá, hogy a gyurcsányi terrorba belerokkant és a héten tragikus hirtelenséggel elhunyt Nagy László újpesti lakosról megemlékezzünk. Pedig az ülés előtt még azt ígérte, hogy "majd az Egyebek napirendi pontban" meg lehet tartani a megemlékezést. Ezt nem fogadtuk el, mert a protokoll szerint az ülések legelején kell a megemlékezéseket megejteni. Egyébként is milyen már egyébként megemlékezni – írja levelében Szabó Balázs újpesti önkormányzati képviselő. Alább a folytatás.

Aztán amikor napirend előtti felszólalásomban, az ötperces időkeretem terhére kitértem Nagy László halálára, akkor Déri Tibor – mint valami pribék – megvonta tőlem a szót és kikapcsoltatta a mikrofonomat.

Hírdetés

Szégyellje magát ezért Déri Tibor! Ezért is. Meg a többi aljas húzása miatt is, amit tegnap megengedett magának.

Az elmúlt üléseken elkövetett aljas húzásai alapján most már kijelenthető, hogy Déri Tibor Gyurcsányabb lett Gyurcsánynál.

Elhunyt Nagy László, Gyurcsányék egyik 2006-os áldozata

Egyik kilőtt szemű áldozata jelenlétében is képes volt tagadni bűneit Orbán elszámoltatottja


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »