Kocsis Máté: Kétszínű koalíció állt össze

Kocsis Máté: Kétszínű koalíció állt össze

Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője arról beszélt, hogy egyszerű hazugság az ellenzéki frakcióvezetőktől, hogy a kormány nem tesz semmit a mostani helyzetben.

Kocsis Máté (Fidesz) alaptalan és közönséges hazugságnak tartotta azt az ellenzéki állítását, hogy a kormány nem tesz semmit a koronavírus-járvány miatti gazdasági válságban. Szerinte az ellenzéknek semmi sem drága, emberéletek árán akarja térdre kényszeríteni a kormányt, hogy politikai hasznuk legyen belőle. Ez a szemkilövetéstől nincs olyan messze – jegyezte meg.

Hírdetés

Felsorolta az elmúlt időszak intézkedéseit, a bértámogatást, az otthonteremtési támogatásokat, az orvosbéremelést, a hitelmoratóriumot, a 13. havi nyugdíj visszaépítését és az szja-mentességet 25 éves életkor alatt. Beszélt arról, hogy Gyurcsány Ferenc (DK) az egyetlen, akinek erkölcsről semmilyen mondandója nem lehet a magyaroknak.

Nekünk az esne jól, ha ön eltűnne a magyar közéletből – mondta. Hozzátette: a szemkilövető, hazug jelzőket nem kitalálták, ezek megtörtént dolgok. Hazudott és rátámadt a saját népére – fogalmazott. A kormánypárti politikus szerint az ellenzék a hazugság és a gyűlölködés nyelvezetén szól húsz éve. Kétszínűnek is nevezte az ellenzéket, mert volt, hogy hiányolta a lélegeztetőgépeket, majd sokallta a beszerzetteket. Hozzátette: az ellenzék folyamatosan bizonytalanságot kelt az oltással kapcsolatban, közben két ellenzéki polgármester beoltatja magát. Pontos információkat követel az ellenzék, miközben álhíreket terjeszt rendszeresen – sorolta kifogásait.


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »